Najnovije vesti

ŽENSKO MORA DA ZAĆUTI KADA TREBA DA BI BRAK OPSTAO: Mirka Vasiljević otkrila kako vaspitava ĆERKU, a mnoge je njena izjava ŠOKIRALA!
Foto: Printscreen/Premijera

PODELILA SAVETE

ŽENSKO MORA DA ZAĆUTI KADA TREBA DA BI BRAK OPSTAO: Mirka Vasiljević otkrila kako vaspitava ĆERKU, a mnoge je njena izjava ŠOKIRALA!

Stars

Mirka Vasiljević i njen vanbračni muž Vujadin Savić imaju troje dece, a glumica sada priznaje koliko je teško uklopiti posao i porodicu.

 

Glumica je priznala da je pola vremena kod kuće, a pola u pozorištu, pa ponekad ne zna ni sama kako sve postiže. S obzirom na to da ima ćerku, Mirka je otkrila kako je savetuje.

 

foto: Dragana Udovičić

"Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mi mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna", rekla je ona u "Premijeri" i dodala šta je bitno da bi veza opstala:

 

foto: Zorana Jevtić

"Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši."

 

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...