ŽENE KOJE SE BAVE PROSTITUCIJOM IMAJU HERCA: Zoki Šumadinac progovorio o zabranjenim temama, a ovo ne bi dozvolio nijednoj ŽENI!
Foto: Vladimir Šporčić

ZA NJEGA NE POSTOJI TABU

ŽENE KOJE SE BAVE PROSTITUCIJOM IMAJU HERCA: Zoki Šumadinac progovorio o zabranjenim temama, a ovo ne bi dozvolio nijednoj ŽENI!

Stars -

Zoki Šumadinac uzburkao je javnost svojim izjavama bez dlake na jeziku, kao i specifičnim pesmama, a sada je progovorio o "zabranjenim temama".

Pevač je prvo objasnio kako nema ništa protiv homoseksualaca, i kako ljubav ne zna za pol i godine. Ipak, smatra da sve treba da ostane u 4 zida.

foto: Youtube screenshot

"U krevetu, gde ste goli, budite s kim god hoćete, a kada se izađete na ulicu, tada se obucite i nemojte na sav glas da pričate s kim spavate", izjavio je Zoki.

On je izneo i svoje mišljenje o temi koja danima "trese" Srbiju, a to je prostitucija.

"Volim žene i borim se za njihova prava. Ako su već odlučile da prodaju telo za novac, onda je to njihova stvar i njihov posao, pa treba i da naplaćuju za seksualne usluge. Ali ako već zarađuju od prostitucije, onda bi trebalo i da plate državi porez, a zauzvrat bi imale zdravstveno osiguranje i bile bi bezbedne i sigurnije. Žene koje se bave prostitucijom imaju herca", rekao je Šumadinac koji smatra da zabranjena tema ne treba da bude ni odlazak kod psihijatra.

foto: Printscreen Kurir

Kako Zoran tvrdi, to je isto kao kada ljudi ne bi išli da pregledaju glavu, baš kao što idu kod zubara, da pregledaju srce ili bilo šta drugo na telu.

Šumadinac bi pristao na vezu za jednu noć, koja nije ništa "prljavo", a smatra da su tada obe strane zadovoljne kada znaju na čemu su. Ipak, ne slaže se da treba da postoji abortus.

"Abortus je najveći greh jer je dete dar od Boga i nikada niko ne bi trebalo da ga ubije", završio je Zoki.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo, Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja