Najnovije vesti

SADA PAZIMO DA NE PRAVI GREŠKE: Žika Jakšić otkrio kakav odnos ima sa Dajanom posle razvoda, sinom, ali šta mu žene govore na ULICI!
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENO

SADA PAZIMO DA NE PRAVI GREŠKE: Žika Jakšić otkrio kakav odnos ima sa Dajanom posle razvoda, sinom, ali šta mu žene govore na ULICI!

Stars

Žika Jakšić otkriva kako sa suprugom Dajanom Paunović odgaja sina i u kakvim su odnosima posle razvoda.

 

Njihov sin Dušan živi sa majkom, a Žika je priznao kako je razvod uticao na njega.

 

foto: Dragan Kadić

"Dokazano je da moralno-etičko stablo deca grade oko šeste godine. Mi se jesmo razveli kad je on imao šest godina, ali on je već stekao neke svoje osobine. Tu je sada obrazovanje i nešto na šta roditelji ne mogu da utiču, škola i tako dalje... Mi sada samo pazimo da ne pravi greške. Priznajem da mnogo više računa vodi Dajana jer sin živi sa njom. Siguran sam da ona dobro vodi računa, a vodim i ja kada sam sa njim", rekao je Žika i dodao:

 

"Prepoznajem da je zanesenjak. Kada ga nešto zainteresuje, isključuje se iz okruženja. Pametan je i na mene i na majku. Dobar je đak i brzo kapira stvari, ali je na mene sanjar i zanesenjak."

 

Slobodno vreme Žika provodi, kako kaže, kao "običan građanin", ali da zbog prepoznatljivosti ne može da bude skroz običan.

 

foto: Sonja Spasić

"Imam svoje okruženje, ljude koje volim i mesta na koja odlazim. Puno radim od kuće, ali kada dođe snimanje, moram da dođem u studio. Nekada sam noćima sam kod kuće i tada radim, istražujem, čitam... Spavam svaki dan od pet ujutru do dva popodne. Spavam fino, devet sati svaki dan", rekao je voditelj i dodao da mu žene ne prilaze:

 

"Zašto bi prilazile? Nisam neki mlađi glumac, pa da me startuju curice po gradu. Kada priđu da se slikaju, kažu uglavnom: "Moja mama tebe obožava."

 

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...