PIJANA VODILA PROGRAM?! Dušica Jakovljević prvi put JAVNO progovorila posle skandala: Da se NAJEŽIŠ!
Foto: Printscreen

ŠOK

PIJANA VODILA PROGRAM?! Dušica Jakovljević prvi put JAVNO progovorila posle skandala: Da se NAJEŽIŠ!

Stars -

Dušica Jakovljević već danima je na meti brojnih uvreda i kritika, otkako je u jednoj od zadrugarskih emisija "zapela" jezikom te navodno odala utisak da je u alkoholisanom stanju. Tim povodom, voditeljka se javno oglasila pa otkrila pravu istinu.

"Kolege znaju da ja ne volim da vodim program, a da bilo šta popijem pre toga. Iz razloga što živ program zahteva apsolutnu posvećenost. Posebno kada je reč o rijaliti programu, gde se u svakom trenutku nešto dešava, dok mi radimo u studiju", počela je Dušica.

"E sad, Bože moj, svakome se omakne... Ne da se napije, to nećete od mene dobiti, ali recimo šta i da se desilo, da sam ja išla sa neke proslave, iz neke velike sreće ili tuge, recimo popila čašicu ili dve i došla na posao? Da se desilo, a nije se desilo!" nastavila je ona da govori Lavu Pajkiću u emisiji: 'Razapeti voditelja samo zašto što je zamucnuo... Zahvaljujem se svima koji vode računa o tome kako ja govorim. Možda se meni spavalo... Ja sam se malo zapetljala jezikom i imala sam tu poruku i opet ću da je uputim svima koji mene toliko pažljivo slušaju" - i nije se zaustavila tu!

"Nadam se da će tako pažljivo slušati na predavanjima na fakultetima, svoju decu šta imaju da im kažu i ono što im govore njihovi najvoljeniji. Onda ćemo i mi i ova naša lepa Srbija sigurnim koracima u bolju budućnost", zaključila je Dušica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track