Najnovije vesti

UDARNICA S KURIROVE DUPLERICE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Mikrofon ne bih menjala za sto čekića
Foto: Nemanja Nikolić

pevačice Vrednice

UDARNICA S KURIROVE DUPLERICE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Mikrofon ne bih menjala za sto čekića

Stars

Aleksandra Mladenović tvrdi da je prava vrednica i zato se najviše raduje prvomajskim praznicima.

 

Pevačica rodom iz Žitorađe kaže da je odmalena obavljala poslove oko kuće i u kući, da zna sve da radi i da je ponosna što je dete sa sela i iz radničke porodice.


- Ne stidim se i ne libim se nijednog posla. Bog mi je i hvala mu, dao glas, pa radim ono što volim. Ali, pored toga, umem ja mnogo toga da radim. Zato i volim Prvi maj jer je to praznik za nas radnike. Odrasla sam na selu i uvek sam mojima rado pomagala oko svih poslova u polju, kao i u kući. Sve umem da uradim, a s obzirom na to da ide proleće, ako budem ugrabila vremena, sadiću bostan sa mojima. Em mi je zanimljivo, em uradim nešto korisno, a najviše volim avgust, kad se bere i jede lubenica - kaže pevačica.

 

foto: Nemanja Nikolić

Vešta sa kablovima


Interesovalo nas je da li bi mogla da se uda za nekog dunđera, budući da je bila vrlo vešta sa čekićem i kablovima.


- Uh, teško pitanje. Šta god da kažem, reći će ljudi da se foliram. Volela bih da se udam za dečka kojeg volim. Taj se još uvek nije pojavio, ali možda ga sretnem na uranku (smeh). Eto, obožavam uranak i u cik zore idem sa prijateljima u prirodu, roštiljamo, pevamo, smejemo se. Meni je to baš super. Sećam se, jednom se tri dana nisam vraćala kući koliko nam je bilo dobro. Raširili smo šator, i udri brigu na veselje. Nema škole, niti roditelja da stoje nad glavom. Ma, milina prava - priseća se Aleksandra.

 

foto: Nemanja Nikolić

Pravi posao

I dok se slikala za prvomajski Kurirov trobroj, pevačica je imala priliku da oseti šta je pravi radnički posao.


- Teško, bre, ovo. Kad bih ja zakucala ekser, zid bi se srušio. Aaa, lele, kako ću da se popnem na ove skele. Majko moja, šta je ovo, pa bolje da sam obuka neke čizmetine - konstatovala je pevačica, a onda skenirala radnika na gradilištu.


- Deda, pozajmi mi tvoje čizme dok ne zakucam sve eksere i daske i razvučem kablove - rekla je naša seksi radnica i zaključila:


- Mukotrpan je ovo posao. Ne bih ja moj mikrofon nikad okačila o klin. Ima da pevam samo da puca!

 

 

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...