SLOBA VASIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE: Pevač VERIO Bojanu pre nekoliko nedelja, a sada joj ne sme PRIĆI jer ju je tukao, a razlog je SRAMAN
Foto: Fejsbuk

IzrečenA MU merA zabrane prilaska

SLOBA VASIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE: Pevač VERIO Bojanu pre nekoliko nedelja, a sada joj ne sme PRIĆI jer ju je tukao, a razlog je SRAMAN

Stars -

Pevač Slobodan Vasić pušten je u ponedeljak da se brani sa slobode, uz krivičnu prijavu i izrečenu meru zabrane prilaska svojoj devojci, odnosno verenici Bojani J. sa kojom se sukobio.

U pritvoru je zadržan u subotu, posle saslušanja u policiji, dok je u nedelju nakon saslušanja kod javnog tužioca, pušten da se brani sa slobode.

Kako kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i pušten je da se brani sa slobode. Ostali, koji su učestvovali u sukobu, njegova verenica i njen brat Đorđe J. te njegova devojka, još nisu saslušani kod tužioca i biće u toku redovnog postupka.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih istrazi, Vasić sa svojom budućom ženom sukobio oko novca i navodnih dugovanja. Sa njom se zabavljao četiri meseca i pre nekoliko nedelja ju je i zaprosio.

- Policija je protiv Vasića donela hitnu meru zabrane prilaska svojoj devojci, odnosno verenici. Svađa je krenula oko novca i navodnih dugovanja. Ona je u saslušanju u policiji rekla da ju je Vasić tukao, donela je i lekarski izveštaj sa konstatovanim lakšim povredama. Pokazala je i slike povreda koje je zadobila u tuči i navodno ih je sama fotografisala - kažu nezvanično iz policije.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track