Najnovije vesti

ČIM JE SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA, VODITELJKA JE PRVO OVOJ DEVOJCI PRIZNALA SVE! Pravile smo se da se ništa ne dešava... a samo jedno mi je DAVALO SNAGU!
Foto: Printscreen

ONA JU JE TEŠILA

ČIM JE SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA, VODITELJKA JE PRVO OVOJ DEVOJCI PRIZNALA SVE! Pravile smo se da se ništa ne dešava... a samo jedno mi je DAVALO SNAGU!

Stars

Ivona Pantelić otvoreno je govorila o borbi sa malignim tumorom dojke koji joj je dijagnostifikovan pre godinu dana, a u martu ove godine je i tu životnu bitku privela kraju.

Voditeljka "Dnevnika" ispričala je da je sasvim slučajno otkrila opaku bolest, na preventivnom pregledu, a u poslednjem intervjuu priznala je i kako se njena ćerka nosila sa celom ovom situacijom.

"Čini mi se kao da smo se od samog starta pravile kao da se ništa ne dešava. Od samog starta sam se tako postavila. Čim sam saznala dijagnozu, rekla sam joj sve - da imam malignu promenu na dojci, rak koji je u početnoj fazi i da ću morati na operaciju", ispričala je Ivona.

"Pošto sam se psihički dobro osećala, nije mogla na meni da vidi da nešto ozbiljno nije u redu. Nisam želela da stvaram pritisak, čak sam joj i rekla da ne dolazi u bolnicu, da idem samo na nekoliko dana i da se brzo vraćam", nastavila je priču ona.

"Ponosna sam kako se nosila sa svim tim, na njoj nisam primetila nijedan znak straha i slabosti. Nekoliko puta sam imala teške momente, zaplakala bih ili se slomila, međutim ako bi se ona u tom trenutku zatekla kraj mene, tešila me je i hrabrila: 'Bože, zašto plačeš kad je sve u redu, ja uopšte ne vidim problem'. To mi je davalo snagu", zaključila je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on

Kurir.rs/Hello/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...