Najnovije vesti

pobesnela

NE ŽELIM NIŠTA VIŠE NJENO, SRAM JE BILO! Biljana Dragojević izbacila Aleksandrine stvari pa je nazvala SMEĆARKOM: Ovo je kap koja je prelila čašu! LOM U VETERNIKU! (VIDEO)

Stars

Biljana Dragojević gleda Aleksandru Subotić u rijalitiju svakodnevno, a njoj je izgleda prekipelo ponašanje nekadašnje snaje čiju je ćerku Magdalenu čuvala iako ju je David ostavio zbog Ane Korać. Davidova majka je rešila da konačno završi sa svime što je veže za nju, pa joj je spakovala preostale stvari pa sve to objavila na svom Instagramu. 

 

Naime, ona je javila stricu Srboljubu da dođe i pokupi preostale igračke, krevet, ormar i sve što je Aleksandra ostavila pošto je prešla u drugi stan u Novom Sadu, kojim se tada i pohvalila na društvenoj mreži. 

 

 

"Evo ih stvari, molim lepo. Javila sam Srboljubu da dođe da nosi. Čekam. Ne želim više ništa njeno zbog ovog smećarskog ponašanja, sram je bilo", rekla je Biljana u video snimku. 

 

Pored ovoga, Dragojevićeva je Aleksandru i odjavila sa kućne adrese, a razlog su njene laži, izrečene u rijalitiju, navela je Davidova majka.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...