Najnovije vesti

SVE JE SPREMNO, ČEKAJU SE SAMO MLADENCI: Dragana Džajić i Miloš Ivanović za 3 SATA ZAKLEĆE SE U VEČNU LJUBAV! Salom GRME njihovi hitovi
Foto: Marina Lopičić, Kurir

GLAMUR

SVE JE SPREMNO, ČEKAJU SE SAMO MLADENCI: Dragana Džajić i Miloš Ivanović za 3 SATA ZAKLEĆE SE U VEČNU LJUBAV! Salom GRME njihovi hitovi

Stars

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš Ivanović, brat teniserke Ane Ivanović danas će pred 250 zvanica izgovoriti sudbonosno "da" u jednom elitnom prestoničkom hotelu.

 

U toku je tonska proba muzičara koji isprobavaju repertoar. U hotelu, gde slavlje počinje za tri sata, grme hitovi Cece Ražnatović, Lepe Brene, Bore Đorđevića.

 

 

Mladoženja Miloš izgleda da uopšte nema tremu budući da je celo pre podne proveo u restoranu sa prijateljima. 

 

Miloš uslika ispred zgrade u kojoj živi, dok je sa prijateljima odlazio na doručak u obližnji restoran. Iako se danas venčava pred 250 zvanica, Miloš je sasvim opušteno ušetao u restoran oko 11 časova, gde se zadržao sat vremena. 

 

"Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže", rekao je ranije Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći i dodao da je presrećan što će uskoro postati deda.

 

Dekoraciju celel sale radila je firma "Wedding and Events by svadbena zvona".

 

foto: Kurir

Kurir.rs/Foto Kurir

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...