DŽAJINOJ MILJENICI NIŠTA NIJE SMELO DA FALI! Fudbalski as iskeširao BRDO LOVE za ćerkino venčanje! Kad čujete CIFRU, neće vam biti dobro!
Foto: Printscreen

TORTA OD 5 SPRATOVA, MENI OD 100 EVRA, DEKORACIJA SVETSKA...

DŽAJINOJ MILJENICI NIŠTA NIJE SMELO DA FALI! Fudbalski as iskeširao BRDO LOVE za ćerkino venčanje! Kad čujete CIFRU, neće vam biti dobro!

Stars -

Manekenka Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, izgovorila je sudbonosno „da“ izabranikuMilošu Ivanoviću u subotu popodne u jednom beogradskom hotelu.

foto: Kurir, Vladimir Šporčić

Kada su se svi okupili, venčanje je moglo da počne, a sala je bila toliko luksuzno dekorisana da gosti nisu mogli da veruju da tako nešto može da se organizuje u Beogradu. Staklene stolice bile su hit večeri, a za celu dekoraciju bila je zadužena firma "Wedding and Events by Svadbena zvona".

Kada je izgovorila „da“ svom partneru Milošu, Dragana ga je i nagazila jer po starim običajima mora da se zna ko je gazda u kući, a to je sve prisutne nasmejalo.

Mlada je blistala u skupocenoj venčanici, a nakon što su stavili potpis u knjigu venčanih, mladenci su zaplesali prvi ples. Naime, Dragana i Miloš su za numeru uz koju će zaigrati odabrali staru romantičnu pesmu koja datira od 1993. godine, a koju izvode Hulio Iglesijas i Doli Parton - „When You Tell Me That You Love Me“. Nakon toga, atraktivna manekenka otišla je da se presvuče, te se ubrzo pojavila u drugoj skupocenoj venčanici koju potpisuje slavna kreatorka Vera Vang.

Posle plesa usledilo je bacanje bidermajera, a dok su se devojke borile da ga uhvate, cveće je palo pravo u ruke Draganinoj sestri Sanji. Ovaj emotivni trenutak naterao je suze na oči i Draganinom ocu, slavnom Džaji. Dragana i Miloš su kasnije sekli tortu, koja je bila na čak pet spratova i okićena cvećem. Kako otkriva izvor blizak porodici Džajić, ceo ceh je platio mladin otac Dragan, koji nije žalio novac za svoju mezimicu.

foto: Printscreen

- Iako nisu želeli da od venčanja prave spektakl, to se ipak desilo s obzirom na to da su i Ivanovići i Džajići i te kako popularni. U beogradskom hotelu bilo je oko 250 zvanica, a cena po osobi iznosila je 100 evra, dok su luksuzna dekoracija, muzika i garderoba porodicu koštale dodatnih 25.000 evra - kaže izvor i dodaje:

- Ceo ceh platio je Dragan jer nije želeo da njegova mezimica u nečemu oskudeva. Dogovorio se sa Miloševom porodicom da on bude taj koji će platiti venčanje, a oni mogu da im uplate medeni mesec na nekoj od luksuznih destinacija i da im daju novac - otkriva izvor.

foto: Ljiljana Stanišić

kurir.rs/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track