ZAVRŠILA U PRITVORU ZBOG JEZIVIH PRETNJI BIVŠEM? Miljanu Kulić ispitivala POLICIJA, sestra ne priča sa njom, a evo šta je TVRDILA!
Foto: Printscreen

SKANDAL

ZAVRŠILA U PRITVORU ZBOG JEZIVIH PRETNJI BIVŠEM? Miljanu Kulić ispitivala POLICIJA, sestra ne priča sa njom, a evo šta je TVRDILA!

Stars -

Miljana Kulić navodno preživljava pravu dramu posle rijalitija, zbog pretnji koje je uputila bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Poznatu zadrugarku policija je privela čim je stigla u Niš, a Marija i Siniša su bili van sebe kad su je policajci strpali u kola.

foto: Ana Paunković

"Nju je prijavio neko u Nišu jer je spominjala dečka svoje sestre P.T. koji je 2017. godine iz pištolja ubio policajca i koji se još uvek nalazi u bekstvu. Policija sada veruje da Miljana preko sestre Tijane zna gde se on skriva. Celu noć je provela u policijskoj stanici gde su je ispitivali i protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog pretnji smrću. Takođe je dobila i zabranu prilaska Zoli i njegovoj porodici, zbog čega je još više besna. Zola i njegova majka će moći i privatnu tužbu da podnesu protiv Miljane", ispričao je izvor za "Star".

Prema pisanju, Kulićeva je rekla kako se šalila, a onda su je pustili iz policije. Sestra Tijana ne želi ni da razgovara sa njom zbog onoga što je izjavila.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Star, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track