Najnovije vesti

ZAVRŠILA U PRITVORU ZBOG JEZIVIH PRETNJI BIVŠEM? Miljanu Kulić ispitivala POLICIJA, sestra ne priča sa njom, a evo šta je TVRDILA!
Foto: Printscreen

SKANDAL

ZAVRŠILA U PRITVORU ZBOG JEZIVIH PRETNJI BIVŠEM? Miljanu Kulić ispitivala POLICIJA, sestra ne priča sa njom, a evo šta je TVRDILA!

Stars

Miljana Kulić navodno preživljava pravu dramu posle rijalitija, zbog pretnji koje je uputila bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Poznatu zadrugarku policija je privela čim je stigla u Niš, a Marija i Siniša su bili van sebe kad su je policajci strpali u kola.

foto: Ana Paunković

"Nju je prijavio neko u Nišu jer je spominjala dečka svoje sestre P.T. koji je 2017. godine iz pištolja ubio policajca i koji se još uvek nalazi u bekstvu. Policija sada veruje da Miljana preko sestre Tijane zna gde se on skriva. Celu noć je provela u policijskoj stanici gde su je ispitivali i protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog pretnji smrću. Takođe je dobila i zabranu prilaska Zoli i njegovoj porodici, zbog čega je još više besna. Zola i njegova majka će moći i privatnu tužbu da podnesu protiv Miljane", ispričao je izvor za "Star".

Prema pisanju, Kulićeva je rekla kako se šalila, a onda su je pustili iz policije. Sestra Tijana ne želi ni da razgovara sa njom zbog onoga što je izjavila.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Star, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...