Najnovije vesti

ISTRPELA SAM MNOGE STVARI, A KAD SAM BILA TRUDNA NAJVIŠE ME BOLELO: Dragana Mitar otkrila šta je sve Siniša radio u BRAKU i koliko puta ga je PREVARILA!
Foto: Printscreen/Facebook

ISKRENO

ISTRPELA SAM MNOGE STVARI, A KAD SAM BILA TRUDNA NAJVIŠE ME BOLELO: Dragana Mitar otkrila šta je sve Siniša radio u BRAKU i koliko puta ga je PREVARILA!

Stars

Dragana Mitar progovorila je o svom braku sa Sinišom Dragutinovićem i stvarima koje je pretrpela od njega.

 

Ona je pomenula da je zbog velike ljubavi sa Sinišom koji je 20 godina stariji sve i eskaliralo.

 

foto: Damir Dervišagić

"Možda smo od velike ljubavi došli do ovoga. Istrpela sam neke stvari, da li je to sa suprotne strane bila neka ljubomora ili ljubav, ne znam. Oprostila sam, ali zaboravila nisam. Bile su razne svađe, rasprave, ali i ušuškanost i sigurnost, sve smo radili zajedno, sve to je eskaliralo. On je takav profil čoveka da nikad ne znaš na čemu si, ali ja to svrstavam pod "krizu srednjih godina". Kada sam upoznala muža, Siniša nije imao ništa", rekla je Dragana i priznala kako se Siniša ponašao prema njoj dok je bila trudna. 

 

foto: Prinstcreen

"Žena kada prevari je osuđena, a sve što sam uradila, uradila sam sebi. Ljudi su me primakli uz zid, ja probam da slažem, ali onda na kraju kažem istinu. Postoje neke stvari u trudnoći koje su me bolele, on me prevario. Ja sam se porodila, a muškarci tada koriste priliku da zadovolje potrebu na drugom mestu. Imala sam potrebu da se osvetim i uradim ono što je i on meni, da bi video kako je teško i strašno. Pokušavala sam da nađem beg. Ja sam njega prevarila 2 puta, a on mene 55 puta, posle 7 godina dosta sam se zavaravala. Vreme je da se stavi tačka i okrenemo nove listove.

 

foto: Printscreen, Printscreen/FB

Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...