ZBOG NJEGA SE ODREKLA INOSTRANE KARIJERE I RODILA MU 2 SINA: Ovaj reper zaveo je plavu lepoticu, a evo kako sada OBOJE UŽIVAJU U PORODIČNOM ŽIVOTU! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

posvetila se

ZBOG NJEGA SE ODREKLA INOSTRANE KARIJERE I RODILA MU 2 SINA: Ovaj reper zaveo je plavu lepoticu, a evo kako sada OBOJE UŽIVAJU U PORODIČNOM ŽIVOTU! (FOTO)

Stars -

Dalibor Andonov Gru vodi skladan porodičan život sa bivšom manekenkom Danicom Prvulović, koja je udajom promenila prezime u Andonov.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Ovaj bračni par bez mnogo trzavica uživa sa sinovima, mada se u jednom trenutku pričalo da su bili na korak od razvoda.

Naime, 2009. godine Dalibor je bio u "Velikom bratu" u kom se zbližio sa manekenkom Tijanom Stajišić. Međutim, još tada Danica je bila toliko sigurna u njihovu ljubav te je jasno stavila svima do znanja da Gru nije zaljubljen u drugu ženu.

A evo kako je Danica tada odbranila i sačuvala svoj brak.

- Ona je super devojka, lepa je i užasno zgodna, ali nije istina da se moj suprug zaljubio u nju kao što pričaju ostali ukućani. Poznajem ga veoma dugo i najpre bih ja znala da je to tako. Nemam razloga da budem ljubomorna i može samo da mi imponuje što se Gru nalazi u društvu lepe žene. Njihov odnos nikako ne može uticati na naš brak, a pogotovo ne u negativnom kontekstu - rekla je Tada Danica a na kometar jednog gledaoca koji je tvrdio da je video u sudu se slatko nasmejala.

Ja danas ovako, a Vi kako ste?

A post shared by Danica Andonov (@danicaandonov) on

Danica nije želela inostranu karijeru već je želela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oporbala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track