Najnovije vesti

MARINA PRESTRAVLJENA PRED POROĐAJ! Evo gde će se verenica Darka Lazića poroditi i kako je Ana Sević reagovala kad se posle GODINU i PO razvela od pevača! HIT!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

Srećna porodica

MARINA PRESTRAVLJENA PRED POROĐAJ! Evo gde će se verenica Darka Lazića poroditi i kako je Ana Sević reagovala kad se posle GODINU i PO razvela od pevača! HIT!

Stars

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević početkom 2018. godine su se rastali i doneli odluku da se razvedu, a godinu i po dana čekali su da potpišu papire jer je Darko pravni postupak konstantno odlagao. Ana i Darko su se juče konačno i zvanično razveli u sudu u Beogradu.

Pitali smo ga kako je Ana reagovala na zvaničan razvod.

"Ana je srećna kao Nova godina!", poručio nam je pevač kroz osmeh.

Povodom zvaničnog razvoda kontaktirali smo i sveže razvedenu Anu Sević.

foto: Damir Dervišagić

"Darko i ja smo se zvanično razveli kao sav civilizovan svet. Sve je bilo najnormalnije, najkulturnije, što se kaže, u prijateljskoj atmosferi. Mi smo sve rešili odavno, ovo je bilo samo papirološki", rekla je Ana i dodala da će sa Darkom i ubuduće imati korektan odnos, pre svega zbog njihove ćerke.

"Drago mi je da smo Darko i ja civilizovani i da imamo normalan odnos, a tako će biti i ubuduće. Nema potrebe da bude drugačije".

S obzirom na to da se po domaćim medijima uveliko piše o njenoj svadbi sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, pitali smo je da li sada kao razvedena žena kuje planove o ponovnoj udaji.

"O planovima o udaji za Danijela ne bih da pričam", bila je kratka Ana.

Marina je uplašena zbog porođaja

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, dobila je u utorak uveče kontrakcije, ali su je lekari vratili kući jer se ispostavilo da su lažne. Darko otkriva da je Marina zbog porođaja uplašena.

- S obzirom na to da je prvo dete, malo je uplašena, ima tremu, ali ja sam uz nju, kao i čitava porodica, pa joj je uz nas lakše. Treba da se porodi u “Narodnom frontu” i porođaj će najverovatnije biti prirodnim putem - kaže Darko koji će uskoro dobiti sina.

foto: Sonja Spasić, Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Scena/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...