Najnovije vesti

PEVAČICA DOŽIVELA DRAMU: Milenu 2 sata spasavali iz lifta!
Foto: Promo

Drama

PEVAČICA DOŽIVELA DRAMU: Milenu 2 sata spasavali iz lifta!

Stars

Milena Plavšić doživela je nezapamćenu dramu u utorak, kad se pokvario lift u kojem je ona potom bila zatočena puna dva sata, saznaje Kurir.

Jedna od stanarki zgrade na Novom Beogradu gde se dogodila ova neprijatna situacija pozvala je redakciju Kurira i ispričala nam do detalja kako je izgledala akcija spasavanja poznate pevačice, u kojoj je učestvovalo pedesetak ljudi.

foto: Promo

- Čula sam lupanje i ženski glas kako doziva pomoć iz lifta, to se dešavalo između petog i šestog sprata. Popela sam se tamo i pitala šta se dešava, a žena mi je uspaničeno rekla da je već desetak minuta zaglavljena u liftu i da niko ne čuje njene vapaje. Onda sam pozvala predsednika kućnog saveta, koji je pozvao službu za održavanje lifta, ali njima je trebalo više od sat vremena da dođu.

foto: Promo

Skupilo se dosta ljudi, preko 50, uglavnom iz naše zgrade. Svi smo hteli da joj pomognemo, neko je zvao vatrogasce, ljudi su se uplašili jer je lift nekoliko puta propadao do podruma, pa je bilo i povređenih - priča nam jedna stanarka, napominjući da je Milena bila izbezumljena kad je posle dva sata drame konačno oslobođena iz pokvarenog lifta.

foto: Promo

Pozvali smo Plavšićevu, koja je i dalje pod stresom zbog nemile situacije.

- Jeste, to se desilo kad sam išla kod rođaka u posetu, oni žive u toj zgradi.

Mislim da u životu više neću ući u lift. Toliko sam istraumirana i uplašena da još uvek ne mogu da se oporavim. Nije nimalo prijatno biti toliko dugo zarobljen u malom prostoru, a pogotovo na ovim vrućinama, bila sam skoro bez vazduha. Ali sreća je što se to nije desilo dan kasnije, u sredu, jer sam za tada imala zakazan humanitarni koncert i verovatno ne bih stigla na vreme - rekla nam je Milena.

I. Ercegovčević/ foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...