Najnovije vesti

POSLE 25 GODINA BRAKA, ODLUČILI SU DA POSTANU JEDNO I PRED BOGOM: Cakana se za Nebojšu udaje u Crkvi, a evo kako je to odlučila i šta će OBUĆI!
Foto: Damir Dervišagić

SLOŽNI U SVEMU

POSLE 25 GODINA BRAKA, ODLUČILI SU DA POSTANU JEDNO I PRED BOGOM: Cakana se za Nebojšu udaje u Crkvi, a evo kako je to odlučila i šta će OBUĆI!

Stars

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić, odlučili su da se na 25. godišnjicu braka venčaju i u crkvi.

Par je želeo da to učini u Moskvi gde živi pevačicina ćerka Marija, ali su zbog komplikovane procedure odustali od te ideje.

foto: Dragan Kadić

"Za crkveno venčanje u Ruskoj Federaciji strancima je neophodno pribavljanje posebnih dozvola. Kako je taj proces komplikovan i dugo traje, odustali smo od te ideje", rekla je pevačica i dodala:

"Čin sjedinjenja pred Bogom deluje mi svečanije i važnije od sklapanja građanskog braka. Kad nekog iskreno volite, privrženost mu pokažete i na taj način. Iako sam javna ličnost, nemam nameru da od venčanja u hramu pravoslavne crkve pravim javnu manifestaciju. Neću biti u venčanici, nego u posebnoj haljini, a Nebojša će nositi odelo", rekla je Cakana, koja je dodala da ona i Nebojša crkveno venčanje planiraju poslednjih pet godina, ali da su ih privatne obaveze do sada sprečavale da organizuju ceremoniju.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Gloria, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...