OBE IMAJU EKSPLICITNE FOTKE, BILE SU DRUGARICE, A SAD OPASNO RATUJU: Severina radila Dari iza leđa, Bubamara je BLOKIRALA, a evo šta je RAZLOG!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

RASKOL

OBE IMAJU EKSPLICITNE FOTKE, BILE SU DRUGARICE, A SAD OPASNO RATUJU: Severina radila Dari iza leđa, Bubamara je BLOKIRALA, a evo šta je RAZLOG!

Stars -

Dara Bubamara uvredila se kada je shvatila da joj prijateljica Severina Kojić "radi iza leđa" i odogovara je na svakom ćošku.

Pevačica je toliko pobesnela na svoju dobru prijateljicu Seve da ju je odmah izbrisala sa Instagrama i blokirala njene pozive i poruke. Njih dve se nisu često viđale, ali su se stalno dopisivale i bile podrška jedna drugoj.

foto: Printscreen/Instagram

"Od prvog porno-skandala koji se desio Severini, preko problema koje je imala s ocem svog sina, pa do poslednjih kompromitujućih fotografija, Dara je bila uz Severinu i javno joj pružala podršku", kaž izvor i dodaje:

"Dara ni u jednom trenutku nije sumnjala u namere svoje prijateljice. Verovala je da ima Severininu podršku, a kada je videla da Kojićeva na kraju nije ni došla na njen koncert, nije se naljutila. Seve joj je tada objasnila da nije mogla da dođe zbog privatnih obaveza, a Dara je to prihvatila."

foto: Printscreen/Instagram

Ipak, Dari je, kako kaže izvor, prijatelj otkrio da Seve nikada nije imala nameru da dođe na njen koncert, a još manje je htela da je reklamira.

"Severina se tada poverila prijateljima da ju je sramota da promoviše folkerku i da to nikada nije imala u planu da radi, samo nije znala kako da joj kaže", priča naš izvor i otkriva da je Dara pobesnela kada je to čula:

"Dara je htela da pozove Severinu i da joj kaže sve u lice. Međutim, kada se smirila, odlučila je da je blokira na svim društvenim mrežama, kao i mobilnom telefonu."

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track