TRUBAČ DOBIO PONUDU DA UĐE U RIJALITI: Dejan Petrović objasnio zbog čega ju je odmah ODBIO, pa progovorio o kulturi u SRBIJI!
Foto: Dragana Udovičić

JASAN

TRUBAČ DOBIO PONUDU DA UĐE U RIJALITI: Dejan Petrović objasnio zbog čega ju je odmah ODBIO, pa progovorio o kulturi u SRBIJI!

Stars -

Dejan Petrović odgovorio je na nekoliko pitanja vezanih za kulturu u našoj zemlji, ali i priznao da li bi nekada ušao u rijaliti program.

Da li biste ušli u neki rijaliti? Da li ih pratite i da li ste već dobijali ponude?

- Ne, ne i da. Imao sam jednu ponudu ranije, još dok rijalitiji nisu bili ovoliko zastupljeni, ali sam odbio. Iskreno, niti imam vremena za to, niti me to zanima.

foto: Stefan Jokić

Kako ocenjujete trenutno stanje u kulturi kod nas?

- Mislim da tu nema mnogo šta da se priča niti ocenjuje jer svi mi činimo tu kulturu i svima nam je sve jasno. Nije takvo stanje samo u našoj zemlji, ali bitno je da se svi pojedinačno malo osvestimo i okrenemo pravim vrednostima i stvarno bitnim, realnim stvarima, pa će nam i kulturno stanje u zemlji biti bolje.

Šta je za vas veći kompliment: da ste skroman i porodičan čovek ili da ste najbolji trubač na ovim prostorima?

- Lagao bih ako bih rekao da mi ne prija i jedan i drugi kompliment, ali mislim da je ipak važnije da budemo dobri ljudi. Bolji muzičar se može postati vežbom, radom, ali u današnjem vremenu, koje sve više oskudeva pravim vrednostima, bogatstvo je kada smo okruženi dobrim i pravim ljudima.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track