ANĐELA LAKIĆEVIĆ NAVUKLA GNEV NARODA! Pod HITNO smenite Anđelu i smestite je na LEČENJE?!
Foto: Privatna Arhiva, Društvene Mreže

Gledaoci osuđuju voditeljkino ponašanje

ANĐELA LAKIĆEVIĆ NAVUKLA GNEV NARODA! Pod HITNO smenite Anđelu i smestite je na LEČENJE?!

Stars -

Anđela Lakićević poslednjih dana glavna je tema na društvenim mrežama. Naime, napravljena je peticija da se voditeljka, koja je svojevremeno i sama bila učesnica rijalitija, pod hitno skloni s televizije Hepi zbog njenih ispada i gafova, kojima je uvredila narod.

Pojedini gledaoci "Parova" tvrde da Lakićevićeva ne bi trebalo da vodi rijaliti emisiju jer vređa publiku i ne utiče dobro na omladinu. Štaviše, oni smatraju da, kako kažu, voditeljku treba smestiti u ustanovu na lečenje.

"Poštovani prijatelji, vreme je da napokon baš svi mi koji gledamo rijaliti svojim glasom ili komentarom upozorimo na neprofesionalno ponašanje voditeljke Anđele Lakićević! Pod hitno smeniti dotičnu osobu, a po potrebi smestiti u neku ustanovu za lečenje jer je očigledno da osoba ima psiholoških problema, kao i produkcija Hepi TV", napisano je u saopštenju na Fejsbuku.

Anđela je, inače, više puta komentarisala neke situacije na svoj način, zbog čega su joj gledaoci zamerili. Skandaloznu izjavu u kojoj je opravdala nasilje nad ženama rečenicom da su one ponekad same krive za batine izrekla je početkom godine, kada je Mili Radosavljević istukao svoju devojku Marijanu Marković pred kamerama.

"Žene možda navode na to da dobiju batine od muškaraca", rekla je Lakićevićeva.

foto: Printskrin Happy

Anđela je kontrolu izgubila i u situaciji kada je iz emisije izbacila Nadicu Marjanović, majku učesnica Anđeline i Aleksandre, samo zato što je pomenula njenog bivšeg dečka Mikija Đuričića. Gledaoci su u komentarima naveli primer i kada je Miki Đuričić nedavno preko prijatelja tražio od Anđele da mu vrati verenički prsten, koji je platio 2.000 evra jer nema od čega da živi.

Ona je bila šokirana. Prvo se pravila da ne zna o čemu je reč, a onda je Mikijevom drugu rekla da mu poruči da je prsten njen i da su milioni ljudi videli kad joj ga je poklonio. Tvrdila je da nakit čuva za uspomenu i da nema nameru da ga vrati bivšem vereniku, s kojim nije u kontaktu već nekoliko godina.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Privatna arhiva, društvene mreže

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track