Goga tuži Nemce zbog teksta da idioti slušaju turbo-folk!
Foto: KURIR

kontraofanziva

Goga tuži Nemce zbog teksta da idioti slušaju turbo-folk!

Stars -
Pomenuti tekst ilustrovan je Goginom slikom ispod koje piše "Trenutna turbo-folk zvezda Goga Sekulić nastupa pred beogradskom grupom kriminalaca"

Goga Sekulić udara na Nemce!Povodom teksta nemačkog časopisa koji je objavio tekst "Muzika za idiote: Uspon i pad srpskog turbo-folka", pevačica je rešila da pravdu potraži na sudu, piše portal Opera 17! Inače, pomenuti tekst je ilustrovan Goginom slikom ispod koje piše "Trenutna turbo-folk zvezda Goga Sekulić nastupa pred beogradskom grupom kriminalaca".

- Ja sam neko ko prvenstveno ne da na sebe, a zatim ni na svoju zemlju. Zaista mi je muka više da kome kako padne na pamet može da pljuje po nama, našoj kulturi i našem narodu, i to ničim izazvan. Što se tiče pomenutog teksta i više nego da je očigledno da je u pitanju naručen tekst i svakako da se neće završiti na tome. Sa mnom niko nije kontaktirao, sliku su objavili bez dozvole, a komentar ispod iste je sramotan. I zbog svega navedenog moj tim saradnika i advokata već sprema ozbiljnu tužbu, po više osnova - kaže Goga za Opera-17.com, a zatim dodaje:

- Ja sam zaista sarađivala sa velikim i priznatim medijima, od CNN-a, preko vodećih evropskih časopisa, do švajcarske ekipe koju sam nedavno ugostila i svi su bili divni, prijatni i normalni, a kad doživite ovakvu nepravdu svakako da ne možete da ostanete nemi. Zato smo i spremili tužbu i ako postoji pravda, sigurno da ću ih dobiti na sudu, a sav novac koji budem dobila kao odštetu uplatiću u humanitarne svrhe.

Tekst je ilustrovan Goginom slikom ispod koje piše "Trenutna turbo-folk zvezda Goga Sekulić nastupa pred beogradskom grupom kriminalaca"
Tekst je ilustrovan Goginom slikom ispod koje piše "Trenutna turbo-folk zvezda Goga Sekulić nastupa pred beogradskom grupom kriminalaca"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track