IZA NJENE LEPOTE I OSMEHA KRIJE SE TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: Takmičarka Pinkovih zvezda publiku DIRNULA ČISTOM EMOCIJOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

proslavila

IZA NJENE LEPOTE I OSMEHA KRIJE SE TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: Takmičarka Pinkovih zvezda publiku DIRNULA ČISTOM EMOCIJOM! (VIDEO)

Stars -

Sanja Mikić je drugoplasirana takmičarka "Pinkovih zvezda all talents", a da je mesto zasluženo pokazuje i emotivni tekst koji je podelila sa publikom, pa čak i rasplakala svojom tužnom pričom.

Naime, takmičarka je iznenadila sve kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju a u komentaru je otkrila deo svog života.

"Danas je moj drugi rođendan. Na ovaj datum su mi otkrili tumor pre par godina i od tada ga slavim kao svoj drugi rođendan, jer se sve, Bogu hvala, super završilo. Vi ste mi dali još jedan razlog, imam kome da pišem. Vi ste mi dali razlog da slavim budućnost! Zbog vas se osećam kao da sam opet rođena da radim ono što volim. Hvala vam. Vi ste moji, ovo što osećam ne znam kako da vam vratim!!! Danas slavimo divan početak. Hvala vam što ste svoj deo podelili da bih ja pobedila, jer jesam. Imam vas! Ovo drugo mesto je pobeda za mene! Izgleda mi je 1. jul predodređen samo za pobede! One najvrednije...životne", napisala je Sanja.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track