SOFIJA MILOŠEVIĆ: Kad se oči iskose od poziranja
Foto: Vladimir Lukić/Ana Paunković

STARS TRANSFORMACIJA

SOFIJA MILOŠEVIĆ: Kad se oči iskose od poziranja

Stars -

Među ličnostima koje tvrde da nisu ništa menjale na svom izgledu jeste i Sofija Milošević. E pa, red je da je demantujemo!

foto: Vladimir Lukić

Kada se pojavila pre deset godina, izgledala je potpuno drugačije, gotovo neprepoznatljivo. To se svakako ne može pripisati tinejdžerskom dobu jer je tada već imala 20 godina.

foto: Vladimir Lukić

Za njen lepši izgled zaslužna je estetska hirurgija. Bez dileme, Sofija je znatno povećala usne, a jagodice je popunila hijaluronom, pa joj lice više nije ovalno kao nekada. I za iskošene oči, koje su nekada bila okrugle, atraktivna manekenka može da zahvali plastičaru!

foto: Damir Dervišagić

Jedino nije poznato da li je radila i grudi, o čemu se dosta spekulisalo, ali se na osnovu fotografija ne može primetiti da su one danas veće nego ranije. Ironično je što je Sofija uvek demantovala da je ikada bila kod plastičara

foto: Damir Dervišagić

- Nije profesionalna modna agencija koja traži od manekenki da nešto urade. U mom poslu se traži da budemo prirodne. Nisam radila ništa. Zanimljivo je kada me pitaju kod kog sam doktora zatezala oči. Malo su kose, a ja sam zapravo jako asimetrična i znam svoju dobru stranu. Moj posao je da se dobro slikam. Smešno je kad izbace neku moju staru sliku sa revije gde samu sebe ne prepoznajem. Normalno je da smo svi u pubertetu manje lepi nego kasnije - rekla je manekenka.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/J. S. Foto: Vladimir Lukić/Ana Paunković

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track