SVI PROPALI BRAKOVI ANE MIHAJLOVSKI: Voditeljka progovorila o neuspešnim ljubavima, a EVO šta joj je BITNIJE OD MUŠKARACA!
Foto: Damir Dervišagić

stoji čvrsto na svojim nogama

SVI PROPALI BRAKOVI ANE MIHAJLOVSKI: Voditeljka progovorila o neuspešnim ljubavima, a EVO šta joj je BITNIJE OD MUŠKARACA!

Stars -

Ana Mihajlovski dva puta se razvela, a ona se ne libi da priča o svojoj prošlosti, deci, ljubavi i muškarcima.

Naime, prvi brak voditeljka je imala sa Goranom Stamenkovićem, sa kojim ima ćerku Ivu. Sa vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn" ostali su u prijateljskim odnosima, a to pokazuje i zajedničko putovanje u Italiju od pre nekoliko meseci.

foto: Damir Dervišagić

Mirko Grubin bio je Anin drugi muž, a iz braka sa njim ostala je bogatija za sina Petra i ćerku Zoju. Ovaj odnos je okončan pre 2 godine, deca su pripala majci, a stan za koji se pričalo da joj je kupio Grubin, voditeljka tvrdi da ga je sama uzela na kradit.

foto: Dado Đilas

Međutim, posle svih lomova, Mihajlovski je ostala čvrsta na svojim nogama, a ona smatra da je ljubav prema deci ipak najbitnija.

- Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi onda vam nikakva ljubav ne pomaže jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak - napisala je voditeljka na Instagramu, između ostalog.

Kurir.rs, Puls / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track