ZDRAVLJE JOJ JE BILO UGROŽENO, IMALA JE GEJ DEČKA I VOLI MUŠKARCE SA PARAMA: Snežana Dakić otkrila detalje o sebi koje niko nije znao, a evo kada je posećivala PSIHIJATRA!
Foto: Printscreen/Instagram

ODGOVORILA NA ŠOK PITANJA

ZDRAVLJE JOJ JE BILO UGROŽENO, IMALA JE GEJ DEČKA I VOLI MUŠKARCE SA PARAMA: Snežana Dakić otkrila detalje o sebi koje niko nije znao, a evo kada je posećivala PSIHIJATRA!

Stars -

Snežana Dakić otkrila je da je njeno pravo ime Snežana Dakić Mikić, a zadržala je drugo prezime zato što njena ćerka ima isto.

Voditeljka je potom odgovorila na nekoliko pitanja na poligrafu.

Da li su se neke drugarice družile sa vama iz koristi?

- Da, grebale su se o moj publicitet. Sve bi to bilo okej da se iza toga ne ispostavi da su to lažne drugarice koje su vas ugrizle za srce.

Da li ste bili u vezi sa muškarcem za kog ste posle saznali da je gej?

- Da, bili smo brucoši i zaista mi se udvarao jedan veliki džentlmen, imali smo platnosku ljubav. Kasnije se opredelio za homoseksualnost.

Da li ste na putu nedavno upoznali muškarca koji je osvojio vaše srce?

- Ne.

Snežanin odgovor se pokazao kao laž, pa je dala objašnjenje.

foto: Damir Dervišagić

"Možda sam malo slagala, jedan muškarac me inspirisao, dao mi je nadu da na svetu postoje frajeri koji imaju 50 godina, zavodljivi su, interesantni", rekla je ona.

Da li ste nekada uzimali tablete za smirenje i da li ste posećivali psihijatra?

- Da. Kada sam saznala da imam ozbiljnu dijagnozu sa povredom zida krvnog suda, koja je opasna po život jer mi je bio blokiran krvotok. Psihijatra sam posećivala kad nisam mogla da raskinem vezu koja je loša za mene, a nisam uspela iz nje da se izvučem. Kada je došlo do raspada porodice, treba pomoći meni i detetu.

Snežana je navela i da voli da bude sa muškarcima koji imaju novca, a razlog je to što se oni tada osećaju puno samopouzdanja.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track