Najnovije vesti

ON JE PRVI MUŽ ZLATE PETROVIĆ, IMALA JE 16 KAD SU JE RODITELJI SILOM UDALI: Abortirala je njegovo dete, a i danas vuče TRAUME! Iz cele DRAME samo se desila jedna dobra stvar
Foto: Dragan Kadić, screenshot

priča nedelje

ON JE PRVI MUŽ ZLATE PETROVIĆ, IMALA JE 16 KAD SU JE RODITELJI SILOM UDALI: Abortirala je njegovo dete, a i danas vuče TRAUME! Iz cele DRAME samo se desila jedna dobra stvar

Stars

Tek što je završila osnovnu školu, folk zvezda je tri meseca provela u braku s muzičarem Duletom Todorovićem, od kog je trudna pobegla u Beograd

Folk zvezda Zlata Petrović odrasla je u Stublinama kod Obrenovca po starim seoskim običajima, gde se znao za kućni red i vaspitanje. Imala je samo 16 godina kada je doživela veliku traumu jer su je roditelji protiv njene volje udali za muzičara Duleta Todorovića, iako je ona na sve načine pokušala da se odupre toj odluci.

foto: screenshot

- Malo ljudi zna da sam imala brak pre Hasana i Peje. Bila sam tinejdžerka. Kada sam završila osnovnu školu, moji su mi ugovorili udaju, koju ja nisam želela. Kod nas su se poštovali običaji i nisam imala kud! Ne bih volela da pričam o tom čoveku jer i on sada ima porodicu, ali o njemu imam visoko mišljenje. Bio je gospodin iz fine porodice. Iako sam imala sve uslove da budem srećna i zadovoljna, nije mi bilo pravo. Nisam to želela i kraj - priča Zlata o najstresnijem životnom periodu i dodaje da je trudna pobegla kod tetke u Beograd.

foto: Damir Dervišagić

- Nisam više mogla da izdržim. Zatrudnela sam i pobegla kod tetke. Bila sam u trećem mesecu, kada je bilo kasno za čišćenje. Neka mi bog oprosti, pronašli smo čoveka koji se usudio da mi uradi abortus. Teško mi je da pričam o tome, ali šta sam drugo mogla. Majka je na kraju odlučila da me posluša, pa smo tako i okončali tromesečni brak - rekla je folkerka.

Pevačica ističe da i dan-danas trpi traume zbog prvog braka, ali da je zahvaljujući toj "tragediji" počela da se bavi muzikom.

- Uvek sam volela muziku, a i mama mi je bila pevačica. To je uvek bila njena lepša strana, kada se dotera i ode da radi. U mojoj mladosti, ako se devojka odlučila da bude konobarica i pevačica, bila je loša u očima drugih. Kada sam se razvela, moji su planirali da se udam drugi put, ali na kraju smo odlučili da ću se odreći udaje i početi da pevam. Od tog braka drugačije sam počela da gledam na život, pa čak i danas kada donosim neke bitne odluke, uspevam zahvaljujući tom iskustvu. Zato ne podnosim društvene mreže i ta veštačka upoznavanja, sve me vuče na prošlost.

Oduvek voljena BILA U BRAKU S HASANOM I PEJOM

foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Kada je postala poznata, Zlata se udala za kolegu Hasana Dudića, s kojim je dobila sina Mikija. Imali su lep brak, ali s vremenom su nastali problemi, pa su se razveli, ali su ostali u kontaktu. Pomagala je Hasanu kad god je bilo potrebe, a kasnije se udala za Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana. I s njim je takođe imala lep brak, ali se ipak razvela. Zlata je dve godine bila i u vezi sa Sašom Popovićem. Prvi put su se poljubili na proslavi 18. rođendana Cece Ražnatović, a Zlata kaže da je Popović bio divan, pažljiv i posvećen. Toliko je bio zaljubljen u nju da ju je zaprosio za njen 27. rođendan, ali ga je odbila jer je to uradio u pogrešno vreme.

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto: Dragan Kadić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...