GLUMICA NE IDE U KORAK SA GENERACIJOM: Lidija napunila 57 godina, ali je vreme zaustavila! (FOTO)
Foto: Kurir

uvek ista

GLUMICA NE IDE U KORAK SA GENERACIJOM: Lidija napunila 57 godina, ali je vreme zaustavila! (FOTO)

Stars -

Lidija Vukićević juče je napunila 57 godina, a rođendan je proslavila u krugu najbližih. Iako glumica gazi šestu deceniju, za nju je vreme, sudeći prema izgledu, odavno stalo.

foto: Kurir

Ako pogledamo Lidijine slike i snimke nastale pre tridesetak godina, u jeku njene najveće popularnosti u seriji "Bolji život" u ulozi Violete, a kasnije u "Žikinoj dinastiji", gde je igrala Liliku, izgledala je gotovo identično kao i danas. Skoro sve na lepoj i zgodnoj glumici ostalo je isto: i kosa, i linija, i način šminkanja, i stav, i držanje... Jedino što se promenilo su grudi, koje su sada znatno veće, pa su mnogi zaključili da je stavila implante. Tu je i poneka bora na licu, tek da ne izgleda baš kao tinejdžerka!

foto: Kurir

Ako umemo u obzir i da je u međuvremenu rodila dva sina, onda tek moramo da se zapitamo kako uspeva da održi fizički izgled na visokom nivou. Očigledno je Lidija propustila da stari sa svojom generacijom, pa može da parira i 20 godina mlađim ženama. Možda je tajna njene večite mladosti u vedrom duhu, ali i redovnim fizičkim aktivnostima. Više puta se hvalila da redovno trči, radi vežbe i zdravo se hrani, a rezultati su očigledni.

foto: Kurir

Na Instagram svakodnevno kači izazovne fotografije, koje njene pratioce bacaju u trans. Slike, uostalom, govore više od reči!

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track