AVA PREŽIVELA PAKAO! ISMEJAVALI JE ZBOG IZGLEDA: Govorili su mi da sam KONJ I ŽABA!
Foto: Dušan Stamenković

Preživela pakao

AVA PREŽIVELA PAKAO! ISMEJAVALI JE ZBOG IZGLEDA: Govorili su mi da sam KONJ I ŽABA!

Stars -

Ava Karabatić danas je samouverena devojka koja ne da na sebe, ali je na teži način naučila da se od tuđih komentara ograđuje i da je oni ne dotiču.

Voditeljka "Parova" u prošlosti je bila na meti uvreda i predrasuda svojih vršnjaka. Nju su drugovi i drugarice ismejavali zbog izgleda. Ona je na društvenim mrežama objavila kakvo je iskustvo imala dok je išla u školu nakon što ju je jedna devojčica na Instagramu zamolila za savet kako da se izbori sa uvredama druge dece.

foto: Printscreen

"Ne slušaj nebitne osobe ako ti znaš u svojoj glavi da si dobra osoba i da ti nekoliko kilograma viška ne stvara neki problem. Uopšte sebe nemoj dovoditi u situaciju da se pravdaš", napisala je Karabatićeva, pa se nadovezala na svoju priču:

"Meni su u školi govorili da sam konj jer sam imala veće zube, a neki su me zvali žaba zbog buljavih očiju, i znam kako sam se ja tada osećala. Tako da samo napravi imaginarni štit oko sebe i ne daj nikome da ulazi u tvoj prostor ", dodala je.

foto: Printscreen YT

Inače, Ava je naučila da je tuđa mišljenja i komentari ne pogađaju i da smatra da su uvrede samo ljubomora drugih ljudi.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/ M. T./ Foto:Dušan Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track