OSTALA JE ISTA KAKVA JE BILA I U RIJALITIJU: Kija Kockar otkrila šta se promenilo od kada je odnela POBEDU, a onda progovorila o NOVOM DEČKU!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

OSTALA JE ISTA KAKVA JE BILA I U RIJALITIJU: Kija Kockar otkrila šta se promenilo od kada je odnela POBEDU, a onda progovorila o NOVOM DEČKU!

Stars -

Kristina Kija Kockar uživa na crnogorskom primorju, pa iako mami uzdahe muškaraca, nju to ne zanima.

Pevačica je priznala da ima novog dečka, ali još ga neće predstaviti javnosti.

foto: Printscreen/YT

"Uvek sam srećna i ispunjena. Novi dečko me ispunjava, ispunjavamo se međusobno. Ne traje dugo, ne bih detaljisala o svom privatnom životu jer smatram da nema potrebe", rekla je Kija, a potom se osvrnula na činjenicu koliko joj se život promenio nakon eksponiranja pred kamerama.

"Sad sam srećnija nego kad sam tek napustila rijaliti. Sada sam i svesnija, tada sam bila više euforična i nisam znala šta me snašlo. Prošlo je godinu dana i doživela sam dosta lepih stvari, neprijatnosti, izdaja od prijatelja, saradnika i bliskih ljudi. Sve se promenilo, postala sam svesnija, stabilnija i došlo je sve na svoje. Ljudi su spoznali kakva sam, prvenstveno mislim na ljude koji rade oko mene. Nekad nije sve tako kako se čini i nije život Instagram. Ja sam onakva kakva sam bila 24 časa dnevno u "Zadruzi", samo što sam opuštenija jer nema kamera i sa boljim uslovima. U principu sam ista osoba i nisam se promenila. Možda drugim ljudima zvučim drugačije sada nego pre, ali to je zbog okolnosti", izjavila je Kockareva.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track