PRE 13 GODINA IZAŠAO JE IZ RIJALITIJA TEŽI ZA 100.000 €! Prebrodio je veliku porodičnu tragediju, pa počeo da radi kao profesor: Nijedan đak mu NE PERSIRA, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

PRE 13 GODINA IZAŠAO JE IZ RIJALITIJA TEŽI ZA 100.000 €! Prebrodio je veliku porodičnu tragediju, pa počeo da radi kao profesor: Nijedan đak mu NE PERSIRA, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Stars -

Ivan Ljuba 2006. godine iz prvog rijalitija u Srbiji, "Veliki Brat", izašao je kao pobednik. Tom prilikom, osvojio je glavnu nagradu od 100.000 evra, ali njegova ljubav ostao je klavir. Nakon rijaliti trijumfa dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu. Zatim se u potpunosti posvetio muzici.

Danas, Ivan ima 39 godina, radi kao profesor klavira i pijanista, a poznato je i da je veliki ljuitelj ekstremnih sportova. Inače, paralelno sa Muzičkom akademijom koju je s uspehom završio, studirao je i Medicinski fakultet, koji je zbog životnih okolnosti morao da napusti.

"Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa 'ti', a trebalo bi sa 'vi'. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: 'Ej, Ivane!' Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne", izjavio je on jednom prilikom.

foto: Printscreen

Ivan je po izlasku iz kuće Velikog Brata imao i koncert sa Beogradskom filharmonijom, a potom usledili su i koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu... Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici.

Već godinama se profesionalno bavi i paraglajdingom. Leteo je na preko 2.000 metara u Turskoj, Grčkoj... Po gradskim dešavanjima nikada nije bio viđan. Tokom 2016. godine imao je nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Na društvenim mrežama nije aktivan, ali s vremena na vreme podeli sa prijateljima neki novi poslovni uspeh ili najavu koncerta.

Kurir.rs/Alo/Puls/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja