KIJA NI U BUDVI NEMA MIRA! PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA: Odbrusila Luni, pa prešla na njenu majku? Prva pobednica se NE ZABORAVLJA! (FOTO)
Foto: Printscreen Premijera

oštra

KIJA NI U BUDVI NEMA MIRA! PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA: Odbrusila Luni, pa prešla na njenu majku? Prva pobednica se NE ZABORAVLJA! (FOTO)

Stars -

Kristina Kija Kockar trenutno boravi na crnogorskom primorju. Kako vreme odmiče pevačica je, čini se, sve traženija, te evo kako pronalazi vreme za odmor i uživanje na plaži.

"Ovo je prvo veče da sam se spustila dole, sklonila sam se od svega. Imam apartman van gužve i ludila. Sad kad sam u Budvi, opet sam se sklonila u neko zabačeno mesto i ne izlazim odavde. Prva pobednica se ne zaboravlja", izjavila je ona u "Premijeri", pa istakla da je baš tog dana uspela da ode do plaže i pročita knjigu.

Međutim, čim je ovo izgovorila, mnogi su momentalno posumnjali da na neki način odgovara ovogodišnjoj pobednici "Zadruge", Luni Đogani, njenoj bivšoj suparnici. Na društvenim mrežama podigla se ogromna prašina.

foto: Printscreen Premijera

Inače, njen bivši muž Sloba Radanović nedavno je izjavio da "ne mora više da peva Kiji, jer sada postoji neko ko može to da radi umesto njega."

"Naravno da ima ko da mi peva, gde god da odem, neko će mi nešto otpevati. Ne bavim se tim stvarima iz osnovne škole, kao što nisam PR ovima sa raznim prezimenima, ne znam ni kako se prezivaju, tako nisam ni njemu. Ne zanima me stvarno, nisam u osnovnoj školi", ispalila je pevačica kao iz topa, a mnogi su ove reči protumačili kao aluziju na Anabelu Atijas, koja je menjala svoje prezime svaki put kada bi se udala.

foto: Marina Lopičić

Za kolege koji o njoj "šire" samo negativne komentare takođe je imala šta da kaže.

"Ja znam da sam ja recept ako želiš da budeš u novinama - samo pomeni Kristinu Kiju Kockar. Dešavalo se da ljudi pričaju 30 minuta o svojoj karijeri, postavi im novinar pitanje: 'Šta misliš o Kiji?' - napljuju me, onda u naslovu stoji moje ime. Toliko o tome koliko su bitni", zaključila je ona.

foto: Printscreen Premijera

Kurir.rs/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja