TINA JE SA SESTROM BLIZNAKINJOM NAPRAVILA HAOS U VB! Od Crnogorca se razvela posle GODINU I PO DANA, pa iz rodne Makedonije došla U SRBIJU! A tek da vidite kako SADA IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

neprepoznatljiva

TINA JE SA SESTROM BLIZNAKINJOM NAPRAVILA HAOS U VB! Od Crnogorca se razvela posle GODINU I PO DANA, pa iz rodne Makedonije došla U SRBIJU! A tek da vidite kako SADA IZGLEDA! (FOTO)

Stars -

Tina Šegetin sa sestrom bliznakinjom Barbarom zaludela je celu zemlju dok je boravila u kući Velikog brata. Lepotica je tamo bila bliska sa pobednikom Spejkom, sa kojim je potom čak bila i u kratkoj vezi. Kasnije, Spejko je bio među zcvanicama na njenom venčanju.

Po izlasku iz rijalitija, sestre su se povukle iz javnosti pa u potpunosti izmenile svoje živote. Posebno Tina, koja je sada, mnogi kažu, skoro u potpunosti neprepoznatljiva.

foto: Printscreen

Kako se navodi, Tina se posle godinu i po dana braka sa Crnogorcem Racom Jovanovićem razvela.

"Već tri meseca ne živimo zajedno. Za to vreme predali smo papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, nisu nam se slagali karatkeri i razmišljanja, a dolazimo iz dve različite sredine", rekla je pa dodala da je ona bila inicijator razvoda.

Nakon svega iz rodne Makedonija preselila se u Beograd.

"Sad sam u Beogradu, gde živim sa sestrom Barbarom i majkom Jasenkom. Bila sam sa sestrom i prijateljicom na letovanju u Crnoj Gori, odmarale smo mozak", otkrila je Tina.

Ona je navela i da sa sestrom radi na nekom novom projektu o kojem ne želi preterano da priča, a kaže da joj brak nije poljuljao planove.

"Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lepo je da smo se rastali na civilizovan način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uleteli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu da popijem kafu kada se sretnemo na ulici", ispričala je lepotica.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track