BEKVALČEVA JEDVA DOČEKALA ODMOR: Nata sunča butke na Mikonosu!
Foto: Damir Dervišagić

konačno predah

BEKVALČEVA JEDVA DOČEKALA ODMOR: Nata sunča butke na Mikonosu!

Stars -

Nataša Bekvalac održala je niz koncerata u poslednje vreme, a onda je odlučila da otputuje na godišnji odmor. Ona se odjavila publici do 10. avgusta, a na put je povela i prijatelja, s kojim se, ako je suditi po slikama, lepo provodi.

foto: Printskrin/Instagram

- Moja muzička banda i ja idemo na zasluženi odmor, raspuštamo se do 10. avgusta, kada se vidimo u Vrnjačkoj Banji - objavila je Nata na Instagramu. Ispod jedne od fotografija s Mikonosa, Bekvalčevu je pozdravila i sestričina Zoi, koja je takođe pevačica. Izgleda da "mala plava" ovog puta baš želi sebi da da oduška, što je i priznala u komentaru kada joj je Zoi napisala da je "preljubomorna", verovatno misleći na njeno uživanje. - Samo tetkica da istraži sve, pa bebica dolazi na utabano tle - odgovorila joj je zagonetno tetka Nata.

foto: Printskrin/Instagram

Pevačica je pozirala na više lokacija na grčkom ostrvu, a priznanje da to dobro radi odala joj je sestra Kristina. I u pravu je. Bekvalčeva je u seksi izdanju pokazala telo na tacni svojim pratiocima, gde joj sevaju izvajane butke. Zasad nije poznato da li je pevačica na odmor povela i svoje ćerke Hanu i Katju, jer još nije objavljivala slike s njima.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track