ŠABANOV NASLEDNIK EMIR MORA DA SLUŠA SUPRUGU: Žena mi ne dozvoljava da smršam! (FOTO)
Foto: Printscreen/Ig

NA MUKAMA

ŠABANOV NASLEDNIK EMIR MORA DA SLUŠA SUPRUGU: Žena mi ne dozvoljava da smršam! (FOTO)

Stars -

Emir Habibović već dugo planira da se vrati u top formu, ali to se očigledno neće desiti ovog leta, sudeći po hedonističkim fotkama sa njegovog odmora.

Naime, popularni pevač, koga je pokojni Šaban Šaulić prošle godine proglasio svojim naslednikom, uživao je ovih dana na Svetom Stefanu, ali ne samo u sunčanju i kupanju, već i u konzumiranju poslastica, a društvo mu prave deca i supruga Anđela.

foto: Printskrin/Instagram

- Ono kad se kolač sam naruči i jednostavno moramo da ga pojedemo - napisao je Emir na svom Instagram profilu, a kada smo ga pozvali da ga pitamo šta je sa dijetom, koju je najavio početkom leta, dao nam je zanimljivo objašnjenje.

foto: Privatna Arhiva

- Dijeta će izgleda da sačeka jesen, pošto me supruga tera na hedonizam. Dok ja kukam da sam se ugojio i da moram pod hitno da smršam, ona kaže da mnogo radim i da moram da imam energije za nastupe. Doduše, ponešto se i potroši, s obzirom na to da, kad god ugrabim koji dan pauze, jurcam sa sinovima Enesom i Arianom i ćerkom Alinom po plaži u mom Baru, ali i širom Crnogorskog primorja - kaže za Kurir Emir, i dodaje da u slobodno vreme voli i da zaigra fudbal sa starijim sinom Enesom, koji je inače profesionalni fudbaler.

foto: Instagram

Kurir.rs/ M. D./ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track