Najnovije vesti

FOLK ZVEZDA NAGRABUSILA ZBOG TUĐE PREVARE: Stoja uhapšena zbog lažnih para!
Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

FOLK ZVEZDA NAGRABUSILA ZBOG TUĐE PREVARE: Stoja uhapšena zbog lažnih para!

Stars

Stoja Novaković i njen suprug Igor Jovanović privedeni su na granici između Hrvatske i Srbije jer su im carinici prilikom kontrole pronašli falsifikovane novčanice u vrednosti od 7.000 evra, saznaje Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Ona je imala nastup u jednom poznatom klubu u Virovitici, čiji vlasnik važi za žestokog momka u tom hrvatskom gradu. Sve je proteklo u najboljem redu. Prema rečima našeg izvora, Stoja je napravila odličnu atmosferu, prostor je bio dupke pun i svi su imali razloga da budu zadovoljni. Ali na kraju je Stoji sve preselo jer je ostala bez honorara, a još je morala i da plati kaznu od 1.5000 evra. - Taj čovek, vlasnik kluba u Virovitici, godinama je varao ljude, podvaljivao im lažne novčanice i svi su to znali. Mislim da je i lokalna policija žmurila na njegove mahinacije, nemam drugo objašnjenje čim je uspevao tako dugo da bude na slobodi. Ali, s druge strane, mnogi pevači su nastupali kod njega bez ikakvih problema. Često je dolazila Seka Aleksić, zatim Sandra Afrika, Rade Lacković, Mitar Mirić, Indira Radić, Saša Matić. Svi oni su bili prezadovoljni uslovima i honorarom, bili su ispoštovani. Jedino je Stoja Novaković pošteno nadrljala - priča naš sagovornik, objašnjavajući kako je pevačica upala u ozbiljne probleme sa zakonom.

foto: Kurir

- Kad se završio njen nastup, vlasnik kluba je pitao njenog muža Igora koliko im duguje, na šta je on odgovorio: "5.000 evra, po dogovoru." Ovaj je rekao: "Evo vam 7.000, zaslužila je." Oni su mu zahvalili i otišli. Ali kad su došli na granicu, uredno su prijavili da prenose i devize, pa je carina tražila novčanice na uvid. Bilo im je sumnjivo kako izgledaju, pa su uradili detaljnu proveru. Brzo su ustanovili da su sve novčanice lažne - kaže on.

Stoja i Igor su odmah odvedeni u stanicu pogranične policije u Iloku, gde su saslušani.

- Kleli su se da nemaju pojma da su pare lažne. Inspektoru su rekli ime i adresu vlasnika diskoteke, pa je naloženo da se i on privede. Prilikom hapšenja u njegovim prostorijama je pronađena mašina za pravljenje novčanica, što je bilo dovoljno da on završi iza rešetaka. Stoja i njen muž su pušteni posle tri i po sata saslušanja, ali su morali da plate kaznu od 1.500 evra zbog, kako je pisalo u odluci suda, "privrednog prestupa". Nisu se bunili, platili su da bi što pre napustili Hrvatsku - zaključio je naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Stojin suprug Igor nije želeo da prizna da je pevačica doživela neprijatnost. - Nažalost, neko vas je slagao. Neko ima bujnu maštu - poručio je on.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...