VENČALI SE DAJANA PENEZIĆ I DARKO GOJKOVIĆ: Mlada smirivala mladoženju, Volkov najveseliji gost!
Foto: Privantna arhiva

neka je sa srećom

VENČALI SE DAJANA PENEZIĆ I DARKO GOJKOVIĆ: Mlada smirivala mladoženju, Volkov najveseliji gost!

Stars -

Nekadašnja zvezda "Granda" Dajana Penezić i fudbaler Darko Gojković juče su izgovorili sudbonosno "da" u Opštini Novi Beograd, a potom su se pred bogom zarekli na ljubav u Crkvi Svetog Georgija na Staroj Bežaniji. Kumovi, porodica, prijatelji, saradnici i brojni sportisti okupili su se već u jutarnjim satima kod fudbalera, odakle su svi đuture uz pratnju muzičara otišli po bivšu pevačicu. Mladoženja je bio prilično veseo i raspoložen, ali na njegovom licu nervoza je bila uočljiva, za razliku od mlade, koja je delovala prilično smireno.

foto: Printskrin/Instagram

Kad su se svi skupili, uputili su se na građansko venčanje, da bi zatim obavili crkvenu ceremoniju. Veliko svadbeno veselje upriličeno je u jednom prestoničkom restoranu, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati. Pored rodbine i brojnih fudbalera, jedan od najveselijih gostiju definitivno je bio Vladimir Volkov, koji je inače jedan od najboljih prijatelja mladoženje.

On bukvalno nije seo, već je sve vreme bio na nogama, igrao i nazdravljao. Čak se i Dajana, koja je još 2011. ostavila muzičku karijeru i počela da se bavi medicinom, latila mikrofona i ispunjavala muzičke želje svojih gostiju. Iako su bivša pevačica i aktuelni fudbaler ceremoniju planirali dogodine, oni nisu mogli da čekaju, pa su iznenada odlučili da se venčaju i sve pripreme obave u roku od dva meseca.

Kurir.rs/ Marija Dejanović/ Foto: Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja