NAŠA VODITELJKA JE UVEK NASMEJANA, IAKO NEMA SREĆE U LJUBAVI: Prvi brak joj je propao, a EVO da li će se usuditi da PONOVO STANE NA LUDI KAMEN!
Foto: Printscreen YT

ne odustaje

NAŠA VODITELJKA JE UVEK NASMEJANA, IAKO NEMA SREĆE U LJUBAVI: Prvi brak joj je propao, a EVO da li će se usuditi da PONOVO STANE NA LUDI KAMEN!

Stars -

Nevena Madžarević svojom harizmom i duhovitošću osvojila je gledaoce kraj malih ekrana, ali kako sama kaže, nije joj lako da nađe emotivnog partnera. Ona je reazvedena, ali to je za nju bilo prijatno iskustvo, i ne plaši se da ponovo stane na ludi kamen.

Ona je ispričala da joj jutarnje ustajanje nimalo ne smeta, čak ima više energije i elana za svakodnevne aktivnosti.

- Sat mi zvoni u 4.45 svako jutro. Navikne se čovek, samo je potrebno da prilagodite bioritam i životni stil tome. Kod mene je to baš moralo da se prilagodi, s obzirom na to da sam noćna ptica. Primera radi, dok sam studirala, sve ispite sam spremala noću. Volim kada grad utihne, tada sam imala najveću koncentraciju. Sada kada sam počela da radim Jutarnji program otkrila sam potpuno novu čar kada legnete oko 10 sati, vi se ujutro probudite zadovoljniji, odmorniji. Mi nismo ni svesni koliko na naše raspoloženje utiče nedostatak sna - rekla je voditeljka.

Nevena je priznala da joj je teško da nađe partnera, i pored svoje lepote i šarma.

- Pa teško je. Prave stvari se lako dešavaju, samo je važno da se dese.

Ona je izašla iz prvog braka, ali ljubavi nije rekla "ne".

- Prvom braku sam rekla ne. A drugom dajem šansu naravno. To što sam imala jedan razvod, naravno da ne mislim da je to kraj. Moje iskustvo braka je vrlo lepo i prijatno.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Blic / Foto: Pritnscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja