Najnovije vesti

GRADOVI EVROPE I EGZOTIČNA PUTOVANJA PO HIT CENAMA!
Foto: Promo

GRADOVI EVROPE I EGZOTIČNA PUTOVANJA PO HIT CENAMA!

Stars

Ne propustite sjajne ponude u „Travelland“-u i uz popuste za rezervacije do 10.8. obezbedite sebi putovanje po najlepšim evropskim gradovima ili pak egzotičnim destinacijama.

Španija, zemlja prepuna raznolikosti - kako u prirodi, tako i u kulturi, nudi vam pregršt zadivljujućih destinacija.

foto: Promo

Barselona, glavni grad najrazvijenije španske provincije Katalonije, u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Neponovljiv spoj dobro očuvanih ostataka i svedočanstava prošlosti ovog grada i jedinstvene moderne arhitekture, širokih bulevara i prostranih trgova, bez sumnje će vas ostaviti bez daha. Uz popust do 7% u magičnoj Barseloni 8 dana uz prevoz avionom za polazak 24.8. možete provesti po ceni od 575€, ili 5 ili 4 dana po ceni od 279€ za polaske od 21.9.

foto: Promo

Glavni grad kraljevine, Madrid, nalazi se u samom srcu Pirinejskog poluostrva. Raskošne palate, velike zelene oaze, ali i brojne znamenitosti poput Španskog trga, Sunčane kapije i mnogih drugih možete posetiti uz popust do 7% po ceni od 309€ za 4 ili 5 dana uz prevoz avionom.

Umetnost, moda, zadivljujući pejzaži, strastveni ljudi, vrhunska kuhinja i još je milion razloga zašto treba da posetite Italiju!

foto: Promo

Čuvena Venecija, kraljica Jadrana, jedinstven je grad u svetu sa svojih 118 ostrva u laguni i kanalima umesto ulica. U šarmantnom gradu mostova, kanala, gondola, karnevala i maski 5 dana uz prevoz autobusom možete provesti po ceni sniženoj do 10%, već od 65€!

foto: Promo

U središtu pokrajine Lombardija nalazi se prestonica mode, dizajna i umetnosti – Milano. Ne propustite priliku da posetite čuvenu Milansku skalu, katedralu Duomo, crkvu Santa Maria della Grazia i brojne druge znamenitosti po ceni od samo 79€ za 5 dana uz prevoz autobusom!

foto: Promo

“Večni grad”, kako još nazivaju Rim, krije nestvarna arhitektonska čuda, brojne spomenike culture i umetnička dela stvarana tokom proteklih 28 vekova. Obiđite ovaj grad fascinantne lepote po ceni od 259€ za 5 dana uz prevoz avionom!

foto: Promo

Prag, glavni grad Češke smešten na reci Vltavi, poznat je kao evropska metropola culture. U “zlatnom gradu”, gradu mostova, katedrala, zlatnih tornjeva i crkvenih kupola možete provesti 6 dana uz popust do 10% po ceni od svega 79€ uz prevoz autobusom!

foto: Promo

Jedinu prestonicu na dva kontinenta, Istanbul, vekovima su oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. Uz popust do 7%, 4 dana uz prevoz avionom možete platiti 169€! Ukoliko uz Istanbul želite da posetite i Kapadokiju, sa svim njenim lepotama koje upotpunjuju neobične stenske formacije vulkanskog porekla i nestvaran prizor stotina šarenih letećih balona, 6 dana uz prevoz avionom možete platiti 299€!

foto: Promo

Rusija, najveća država na svetu i jedina koja izlazi na čak 12 mora, već vekovima intrigira i očarava sve koji je posete. Upoznajte njena dva najveća grada – Moskvu i St. Peterburg po ceni već od 545€ za 7 dana uz prevoz avionom!

Upoznajte čaroliju Alzasa i Švarcvalda putujući kroz Francusku i Nemačku linijom: STRAZBUR - KEL - VISOKI KENINGSBERG - RIKVIR - KAJZERSBERG - KOLMAR - TRIBERG - DONAUEŠINGEN - JEZERO TITIZE – FRAJBURG. Uz popust do 10%, cena za 6 dana uz prevoz autobusom se kreće od 179€!

foto: Promo

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Na sam pomen priziva u svest katedralu Notr Dam, Trijumfalnu kapiju i Ajfelov toranj, a još je toliko toga što treba videti! 5 dana u Parizu možete provesti po ceni od 399€ uz prevoz avionom!

Obiđite autobusom najromantičnije nemačke gradove smeštene u pokrajini Bavarska po ceni već od 149€ za polazak 2.10.

Reka Mozel izvire u planinama Vogezi u Francuskoj odakle nastavlja severno, ka Nemačkoj, gde se uliva u Rajnu. Svojom veličanstvenom dolinom spaja čuvena vinogradarska područja, antičke spomenike, srednjovekovne dvorce i gradove Trir i šarmantni Koblenc. Istražujte dolinu reke Mozel i dvorce Hoencoleren po ceni od 189€ za 6 dana, za polazak 9.10.

Osetite duh slavne i borbene prošlosti Baltičkih zemalja, krećući se linijom VARŠAVA - RIGA - TALIN - BAUSKA (dvorac Rundal) - VILJNUS - TRAKAI (Trakajski dvorac) – HELSINKI. Za polazak 6.10. cena je 599€ za 8 dana uz prevoz avionom.

foto: Promo

Glavni grad Danske, Kopenhagen, jedan je od najrazvijenijih evropskih i svetskih gradova, i jedan od gradova sa najkvalitetnijim životom. Uz posetu ovom urbanom gradu, možete obići i dvorce Frederiksborg I Kronborg. Za polazak 10.10. cena za 3 dana uz prevoz avionom je 399€.

foto: Promo

U obilazak Stokholma, Talina i Helsinkija možete krenuti 16.10. i 5 dana uz prevoz avionom platiti 629€.

Ukoliko, pak, želite da putujete dalje od Evrope i još malo uživate u tropskim morima I peščanim plažama , možete izabrati i neko od egzotičnih putovanja.

Rakošni Dubai oduševiće vas svojim nestvarnim arhitektonskim poduhvatima, mešavinom različitih kultura, uzbudljivim sadržajima, ali najviše od svega, svojim dugim peščanim plažama i toplim morem. Uz popust od 100€ po rezervaciji, u Dubaiu možete provesti 5, 6, 8 ili 10 dana, a cene se kreću od 369€ , uz prevoz avionom.

foto: Promo

Doha je prestonica najbogatije države sveta. Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Uz popust od 100€ po rezervaciji, u Dohi možete provesti 5, 6, 8 ili 10 dana, a cene se kreću od 299€ , uz prevoz avionom.

foto: Promo

Bajkovito indonežansko ostrvo Bali zasigurno će vas osvojiti svojom prozirno čistom vodom, uređenim, peskovitim plažama i očaravajučim koralnim sprudovima. Iskoristite first minute ponudu i 11 ili 12 dana na Baliju možete obezbediti po ceni od 399 € , uz prevoz avionom.

foto: Promo

Tajland, ili u prevodu „Zemlja slobodnih“, predstavlja biser jugoistočne Azije. Kako je ovo jedina zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nikad nije bila kolonizovana, skoro u potpunosti je zadržala svoju jedinstvenu i fascinantnu kulturu. . Iskoristite first minute ponudu i 11 ili 12 dana na Tajlandu možete obezbediti po ceni od 589 € , uz prevoz avionom.

foto: Promo

Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve: od mističnih piramida koje su kao svoje zaveštanje ostavili Asteci i Maje, kolonijalnih trgova i katedrala pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale. U Meksiku možete provesti 12 ili 14 dana uz prevoz avionom, a cene se kreću od 1180€.

foto: Promo

Kuba će vas osvojiti svojom autentičnošću, mnoštvom spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije. Međutim, podjednaku pažnju zavređuju i prelepe peščane plaže kojima naročito raspolaže. Uz popust do 25%, na Kubi možete provesti 12 ili 13 dana, a cene se kreću od 949€ , uz prevoz avionom.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...