DEVOJKE ŠALJU PORUKU DA SU JEFTIN SE*SUALNI OBJEKAT ZA BRZU ZABAVU: Snežanu Dakić nazvali KLIMAKTERIČNOM BABOM otkako je MLADE DEVOJKE nazvala KU*VAMA! LOM!
Foto: Printskrin/Instagram

voditeljka na meti hejtera

DEVOJKE ŠALJU PORUKU DA SU JEFTIN SE*SUALNI OBJEKAT ZA BRZU ZABAVU: Snežanu Dakić nazvali KLIMAKTERIČNOM BABOM otkako je MLADE DEVOJKE nazvala KU*VAMA! LOM!

Stars -

Snežana Dakić iznela je svoj stav o današnjim devojkama, jeftinom izgledu, pokušaju da se bude u trendu stavljanjem silikona, veštačke kose, umetaka i postizanjem voštanog izgleda.

- Posmatram svet oko sebe. Devojke izgledaju jako jeftino u toj plastificiranoj garderobi sa plastičnim umecima u kosi, sa prejakom šminkom i obaveznim platformama. To nije ni moda ni estetika. Mislim da neke od njih, naročito ove jako mlade, uopšte nisu svesne poruke koju šalju. Šalju poruke da su jeftin sek*ualni objekat za brzu zabavu, a želele bi da ih tretiraju sa poštovanjem i da im ponude ljubav za ceo život - u dahu je ispričala Snežana.

- Tako vas obično etiketira muškarac koji je pokušao, pa ste ga odbili. A inače, ta reč se lako prevaljuje preko srpskoj jezika. Svaka žena je ku*va, dok se ne dokaže suprotno. Jedno je izgledati izazovno, pa i se*si. Pa i zanosno plesati je okej. Ali pornografija nije za javnu upotrebu. Ko voli, neka to praktikuje na žurkama zatvorenog tipa ili u privatnosti. Ali neprikladno je da to postane dres-kod. Da se razumemo: ja sam dala svoje zapažanje - opis. Nisam nikome sudila - objasnila je voditeljka.

Bilo je onih koji su oštro osudili Snežanu zbog Instagram objave, čak joj poručili da je “upala u klimaks” te da iz tog razloga vodi bitku sa vetrenjačama.

- Presrećna sam što mi je zrelost donela svest o svemu, što su mi stvari mnogo jasnije. Što sam gospodar svog vremena, svojih odluka, svojih emocija. Što sam dobro. Što sam zadovoljna sobom u svakom pogledu. Ako je to klimaks, onda važi. Neka sam u klimaksu. Pa je l‘ to sramota? Da li žena ima rok trajanja? Pa daj da je kategorizujemo u babe, da bismo joj oduzeli na značaju - poručila je Snežana, koja se ne kaje zbog svoje izjave koja je uzdrmala društvene mreže.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja