GORI RUMA

LAZIĆ ORGANIZOVAO HUMANITARNI KONCERT ZA DVOGODIŠNJEG STEFANA: Darko zaplakao sa Tamarom i Sandrom! (KURIR TV)

Stars -

Darko Lazić okupio je "Zvezde Granda" na bazenima u Rumi povodom humanitarnog koncerta za jednoipogodišnjeg Stefana Gončina, a među prvima odazvale su se Tamara Milutinović i Sandra Rešić.

foto: Marija Dejanović

Zajedničkim snagama odlučili su da zatresu binu, a sav prihod od prodaje ulaznica, pića, majica, bedževa i ostalih suvenira bice uručen roditeljima bolesnog mališana. Pored dobre zabave, ovim humanim gestom učinili su dobro delo i apelovali na pomoć.

Stefan inače pati od izuzetno retke bolesti, tuberoskleroze mozga, koja izaziva teške napade kod njega, zbog čega mu je neophodno lečenje matičnim ćelijama u inostranstvu, za koje njegovi roditelji nemaju novca.

foto: Marija Dejanović

- Pored nedostatka motoričkih sposobnosti, najveći problem predstavlja "kočenje", koje traje oko minut i tokom kojeg Stefan gleda u jednu tačku i ostaje nepomičan. Nažalost, postoji i drugi način ispoljavanja smetnji. Iznenada počne da udara u prvi tvrdi predmet koji vidi, poput kreveca ili šetalice, i ti napadi su sve češći, a ima i mnogo težih manifestacija bolesti - kaže Stefanov otac Dragan Gončin.

foto: Budi Human

Darkova verenica Marina Gagić takođe je bila u Rumi, gde je pokazala kako izgleda posle porođaja.

1 / 3 Foto: Marija Dejanović
foto: Marija Dejanović

Nastupao je i brat Darka Lazića, Dragan i razveselio publiku.

foto: Marija Dejanović

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja