JERA PIJAN MUVAO DEVOJKU: Bivši fudbaler prišao devojci, a onda im se pridružio BOKSER! ŠOK!
Foto: Vladimir Šporčić

Zaigrao se!

JERA PIJAN MUVAO DEVOJKU: Bivši fudbaler prišao devojci, a onda im se pridružio BOKSER! ŠOK!

Stars -

Bivši učesnik druge sezone rijalitija ,,Zadruga" Lazar Jeremić nedavno je doživeo veliku neprijatnost dok se provodio na jednom popularnom prestoničkom splavu, a kako Rijaliti saznaje, drugari su ga jedva odbranili od profesionalnog boksera, na čiju devojku je bivši fudbaler te večeri bacio oko.

- Lazar od izlaska iz rijalitija vreme koristi da maksimalno uživa, pa ga po prestonici ljudi najčešće sreću u provodima do ranih jutarnjih sati. Prethodnog vikenda Lazar je sa drugarima rezervisao sto na jednom splavu, gde su svi zajedno otišli posle privatne žurke na Voždovcu. Jera je sa nekoliko drugara došao u klub pod gasom, a prethodno su se dogovorili da neće da štede na dobrom provodu. Kako Lazar trenutno nije u stabilnoj vezi, drugu je rekao da sada samo želi da uživa, pa često ima sa devojkama samo veze i šeme sa na veče. U separeu pored kog sedeli na splavu spazio je zgodnu crnku koja se provodila sa dve drugarice, pa se drugu pohvalio da će sigurno daje smuva do kraja večeri. Devojke su sedele bez muške ekipe, paje Jeremić pretpostavio da ima velike šanse da se baci u akciju - rekao namje izvor blizak fudbaleru.

foto: Vladimir Šporčić

Kako dalje saznajemo, Lazar je prišao jednoj od devojaka koja mu se svidela, seo do nje i počeo da koketira, ali se situacija ubrzo zakomplikovala jer se pojavio Oz njen dečko.

- Jera je prišao devojci u separeu koja mu se svidela i počeli su normalno da razgovaraju. Ona je otvoreno flertovala sa njim, kako su se sve vreme smeškali i pričali, on je zaboravio da je pita da li je zauzeta. Devojka Jeri nije stavila do znanja da će njen partner uskoro da dođe sa svojim drugarima, već ga je pustila da sedi za njenim stolom sve vreme.

Nastavili su razgovor a ubrzo su se približila tri tipa, a bilo je evidentno da su sportisti. Lazaru na trenutak nije bilo jasno šta se dešava, a devojka sa kojom je razgovarao je u tom trenutku ustala i rekla:

,,Zaboravila sam da ti kažem da mi dečko dolazi", pa je krenula da upoznaje Jeru sa momcima koji su prišli. Tad je momak od devojke sa kojomje Jeremić pričao pitao šta on radi sam sa njima u separeu, a Lazar je normalno objasnio da im je prišao jer su same sedele -priča nam sagovornik i u nastavk i otkriva da je okršaj za dlaku sprečen kada se vraćao a drugi sto.

-Momak devojke sa kojom je Jera pričao grubo se obratio I rekao da se odmah skloni iz separea, a Jera je ustao i počeo da priča da on ne može tim tonom da mu se obraća. Muškarac koji je bio duplo krupniji od njega ga je gurnuo, a tad su i njegovi i Jerini drugovi skočili da ga smire i spre- če sukob. Lazar je video da je obezbeđenje odmah krenulo ka njima, pa se smirio kako ne bi nastao haos, a potom se vratio za svoj sto kod drugova - priča nam izvor.

LAZAR SE SA SVIMAŠAMARAO URIJALITIJU!

Bivši fudbaler Lazar Jeremić neretko je ulazio u sukobe sa ostalim zadrugarima dok je boravio u ,,Zadruzi 2", pa je bio na ratnoj nozi sa brojnim takmičarima. On je zaratio pred kamerama sa Brendonom Radonićem, sa kojim se pokačio oko sitnica, pa su se danima prepucavali, a u jednom momentu je došlo i do fizičkog obračuna.

foto: Printscreen/Instagram

Novinske strane punio je i posle žestoke rasprave sa Davidom Dragojevićem, sa kojim se pobio u spavaćoj sobi, a pored ukućana, i obezbedenje je moralo da reaguje i da ih razdvaja. Sa njim je nekoliko puta uleteo u tuču, ali su oni na kraju ipak izgladili odnose, te su sada napolju posle završetka rijalitija skoro pa najbolji drugari.

Kurir.rs / S.telegraf/Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track