Najnovije vesti

PAO NAM JE KAMEN SA SRCA! Iskrena ispovest lepe gospođe Džeko: Posle višemesečne AGONIJE, Amra jedva čeka da se VRATI KUĆI!
Foto: Instagram screenshot

OSTAJU U RIMU

PAO NAM JE KAMEN SA SRCA! Iskrena ispovest lepe gospođe Džeko: Posle višemesečne AGONIJE, Amra jedva čeka da se VRATI KUĆI!

Stars

Život Amre Džeko, kao i život njenog supruga Edina poslednjih meseci svodio se na odluku - hoće li fudbalska zvezda ostati u Romi ili će potpisati za Inter. Rasplet je lepoticu zatekao u rodnom gradu, dok je blistala na novom tepihu - bosanskom ćilimu ispred Narodnog pozorišta Sarajevo, povodom svečanog otvaranja jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala (SFF).

"Edin me nazvao nakon crvenog tepiha na otvaranju SFF-a. Bio je pred potpisivanjem, odnosno produživanjem ugovora. Želela sam da čujem sve iz prve ruke i zbog toga nisam ni stigla da pogledam film. Ta velika vest za nas upravo se dešavala tada. Drago mi je zbog toga. Bilo mi je u redu i Inter i Roma, uvek smo spremni za novu avanturu, ali moram priznati da mi je posebno drago što smo ostali u Rimu. Tu nam se rodilo dvoje dece, tu smo napravili svoj dom. Lepo nam je i grad je divan. I ja sam se poprilično snašla. Organizirala sam život tako da mogu da se posvetim i svojim poslovnim obavezama puno lakše nego što bi to bilo iz drugog grada. Sofija ide u treći razred srednje škole, tako da je možda i za nju ovo najbolja odluka", iskrena je bila Džeko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amra_silajdzic) on

Ona je istakla da je i Edin presrećan, kao i deca.

"Pao nam je kamen sa srca. Jedva čekam da se vratim kući i da odahnem, da proslavimo. Mesecima je trajala agonija. Trudili smo se, a on je sve ovo podneo sa tolikom dozom profesionalnosti, poštovanja prema svima. Radi ono što najbolje zna, posvetio se treninzima i sebi. Kao da se oko njega ništa ne dešava, niti smo mi u kući osetili nervozu. On je profesionalac u svakom smislu, voli to, živi za taj fudbal, stoički je sve podnio. Drago nam je što se sve završilo", rekla je Amra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amra_silajdzic) on

Kurir.rs/Avaz.ba/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...