OBOREN JOŠ JEDAN REKORD: Dragana Mirković u istom danu priredila spektakle na Ušću i u Vlasotincu
Foto: Promo

OBOREN JOŠ JEDAN REKORD: Dragana Mirković u istom danu priredila spektakle na Ušću i u Vlasotincu

Stars -

Nepunih dvadeset sati nakon što je na beogradskom Ušću pevala pred 100 hiljada obožavalaca, Dragana Mirković uspela je da obori još jedan rekord priredivši koncert za pamćenje u Vlasotincu u okviru tradicionalnog “Vinskog bala” pred više od 20 hiljada ljudi.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Pošto je njen beogradski nastup počeo iza ponoći, folk carica je na ovaj način uspela da uradi nešto što pre nje nikome nije pošlo za rukom, da u istom danu održi dva spektakularna koncerta pred nepreglednim masama ljudi u dva grada.

No, to se ni u kom smislu nije moglo osetiti na samoj muzičkoj zvezdi, jer je Dragana neumorno dala seve publici, pevajući im više od tri sata, što su oni nagradili ovacijama i horskim pevanjem od prvih taktova pesama pa do trenutka njenog silaska sa bine.

- Publika mene uvek puni energijom, tako da ne osećam zamor. Kada su oni ispred mene, a na ova dva koncerta bilo ih je u ogromnom broju, mogu da pevam satima bez obzira da li je to u istom danu, ili na dva različita kraja zemlje, kao što je ovde bio slučaj- rekla je Dragana.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track