OVAKO IZGLEDA PRVI SUPRUG KAJE OSTOJIĆ: Pevačica se sa 19 udala za OPASNOG momka, a muke su počele već NA SVADBI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

pevačica nije odustala od ljubavi

OVAKO IZGLEDA PRVI SUPRUG KAJE OSTOJIĆ: Pevačica se sa 19 udala za OPASNOG momka, a muke su počele već NA SVADBI! (FOTO)

Stars -

Katarina Kaja Ostojić iza sebe ima dva neuspela braka, a trenutno uživa u ljubavi sa italijanskim producentom i svetski poznatim di-džejem, Džunior Džekom.

Pevačica se kasnije, 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka, a baš te godine je njen prvi suprug Nikola Dragojlović, poznat pod nadimkom Sova, uhapšen pod optužbom za rasturanje nedozvoljenih supstanci.

Iako je godinama izbegavala da govori o bivšim muževima i njihovim porodicama, atraktivna pevačica je ranije otkrila kako se provela na prvoj svadbi.

"Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo", kaže Kaja s osmehom na licu.

Inače, prilikom hapšenja kod Dragojlovića je pronađeno 60 grama nedozvoljene supstance. Kaja je tada rekla da nije znala ništa o Nikolinoj umešanosti u ''prljave poslove'', iako je često bila u kontaktu s njim.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja