SULEJMAN SPAHO IZNEO STRAŠNE TVRDNJE: Jelena je nožem nasrnula na Ivana!
Foto: Printscreen/Happy

nepopravljiva

SULEJMAN SPAHO IZNEO STRAŠNE TVRDNJE: Jelena je nožem nasrnula na Ivana!

Stars -

Ivan Marinković ponovo je doživeo nasilje od svoje devojke Jelene Ilić, a ovog puta moglo je da dođe do ozbiljne tragedije, kako tvrdi Sulejman Spaho.

foto: Printskrin/Facebook

Naime, nedavno je došlo do strahovite svađe između ovog rijaliti para, a Ilićeva ga je tom prilikom jurila nožem po stanu u kome je sve porazbijala. - Narode, sve što sam govorio u "Parovima" o Ivanu i Jeleni istina je. Nije mi jasno zašto novinari kriju i ne objave da je Jelena u stanu u kojem su živeli sve porazbijala i nožem nasrnula na Ivana, koji je jedva izvukao glavu. Neko mora pod hitno da reaguje da ne bi došlo do tragedije - apelovao je Sulejman na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printscreen Happy

Poznato je da Marinković već mesecima dobija batine od Jelene, dok on svaki put nakon pomirenja govori da je voli. Ona mu je u "Parovima" poslednji put nanela povrede na licu, kada mu je poručila da će doći do prve rijaliti smrti, a juče ni jedno ni drugo nisu bili dostupni za komentar.

Koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević kaže da žrtva mora sama da prijavi nasilnika, u ovom slučaju nasilnicu.

foto: Marina Lopičić

- Ima raznih ljudi, možda neko trpi nasilje iz mazohističkih razloga. Ima i žena koje vole nasilnike, ali u tim situacijama ne mogu da reaguju državne institucije jer se to računa kao lični izbor kad neko stalno ćuti i trpi batine - poručila je Stanojevićeva za Kurir.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track