HOĆE LI IKO ZAUSTAVITI OVOG MONSTRUMA PRE NEGO ŠTO ME UBIJE?! Bivši muž JOJ sve STVARI strpao u DŽAKOVE izbacio iz stana, Dragana strahuje za ŽIVOT! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Pink, Damir Dervišagić

STRAŠNO!

HOĆE LI IKO ZAUSTAVITI OVOG MONSTRUMA PRE NEGO ŠTO ME UBIJE?! Bivši muž JOJ sve STVARI strpao u DŽAKOVE izbacio iz stana, Dragana strahuje za ŽIVOT! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promeni bravu na stanu u kom su oni nekada živeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

foto: Pritnscreen

Dragana je rekla kako je Siniša donedavno bio u veoma lošim odnosima sa svojom nekadašnjom ženom, kao i da smatra da je nju sada uselio u stan na Voždovcu samo kako bi je njih dvoje zajedno uništili. Ona je istakla da je od Siniše doživljavala psihičko, ali i fizičko maltretiranje, kao i da joj nije jasno kako osoba koja se bori za starateljstvo nad detetom može da izbaci svog sina na ulicu.

1 / 3 Foto: Pink.rs

Siniša Dragutinović je 28. avgusta nekoliko minuta nakon 20 časova kontaktirao bravara od kog je zahtevao da se što pre pojavi u stanu kako bi zamerni brave. Siniša je spakovao sve Draganine stvari u džakove i ostavio ih ispred stana, a mi smo došli u posed fotografija.

Nakon svega, oglasila se i Dragana, koja je šokirana postupcima čoveka sa kojim ima sina.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Hoće li iko zaustaviti ovog monstruma pre nego me ubije, pošto je moje i Jovanove stvari izbacio na ulicu, kao i dečije igračke, verovali ili ne! I uselio bivšu ženu u stan, a dete i ja možemo na ulicu! I dalje preti i meni ni novinarima koji pišu o tome! - napisala je Dragana na svom Instagram profilu.

foto: Printscreen, Printscreen/FB

Kurir.rs/Pink/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track