ERA PRESVUKAO GAĆE POSLE 10 GODINA! Ojdanić se već nekoliko dana baškari u Bečićima, gde jutro započinje pivom, a završava ga lubenicom!
Foto: Kurir

Pevač kupio novi šorc

ERA PRESVUKAO GAĆE POSLE 10 GODINA! Ojdanić se već nekoliko dana baškari u Bečićima, gde jutro započinje pivom, a završava ga lubenicom!

Stars -

Era Ojdanić konačno se setio da nakon 10 godina letovanja promeni kupaće gaće. Alal mu vera, ima nade i za njega, pa makar i pod stare dane!

foto: Damir Dervišagić
foto: Kurir

Pevač se čitavu deceniju kupao u svetloplavom šorcu, što su naši fotografi i beležili, ali ovog puta rešio je da zasija u novom, i to crvenom. Čak su se i redovni turisti koji letuju u Bečićima iznenadili kada su ga videli presvučenog! Paparaco Kurira uslikao je Ojdanića nedavno dok se baškario na jednoj plaži, gde je jutro započeo pivom, a završio ga lubenicom. Malo je ćaskao s kupačima, malo se brčkao na flamingosu.

- Jesam, konačno sam promenio odevnu kombinaciju jer mi se stara pocepala. Toliko sam bio vezan za onaj šorc da bih ga nosio i narednih 20 godina, ali šteta. Nisam mogao da ga ušivam, pa sam ga bacio. Ovaj novi sam povoljno našao dok sam šetao i nosiću ga dok se ne ofuca skroz. Pare ulažem u preče stvari, ne u garderobu - rekao je Era, koji novac zarađen pevanjem već decenijama ulaže u ugostiteljstvo.

foto: Kurir

Kurir / M. Dejanović

Foto: Kurir, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track