POTRESNO

OTAC TRAGIČNO NASTRADALOG GRUA NEPOMIČNO JE SEDEO ISPRED KAPELE! Edin Škorić, Nigor i Kajganić u suzama nose cveće, nemi OD BOLA! (KURIR TV)

Stars -

Poginuli reper Dalibor Andonov Gru biće sahranjen danas, 12. septembra u 14.30 na Orlovači u Beogradu, a opelo je počelo nešto posle 14 sati. Gru je tragično nastradao u Zemunu u ponedeljak, 9. septembra, kada je tokom vožnje kajtom upao u vodu.

Iz vode izvukli su ga prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Gruov otac nepomično je sedeo ispred kapele, dok su ostali članovi porodice i prijatelji izjavljivali saučešće. Ekipa Partizana Gruu je poslala venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom. I bajkeri su došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima.

1 / 24 Foto: Sonja Spasić

Među poznatima, bili su i Edin Škorić, Ognjen Kajganić i Nigor, koji su bez reči doneli svoje vence, utučeni bolom. Dragana Mićalović zagrlila je Edina u suzama.

1 / 20 Foto: Sonja Spasić

Prema prvim nalazima obdukcije, reper Gru utopio se u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme. Gru je voleo ekrtemne sportove, a tragično je izgubio život tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Kurir.rs, M.G, J.S, M.D/Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Youttube, Soanja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja