NJIHOV ŽIVOT SE PRETVORIO U ZAMALO! Umesto pred oltar, ovi parovi su doživeli KRAH!  PROKLETA JESEN ZA SRPSKU ESTRADU!
Foto: Profimedia/Ilustracija

Septembar ima petak 13.

NJIHOV ŽIVOT SE PRETVORIO U ZAMALO! Umesto pred oltar, ovi parovi su doživeli KRAH! PROKLETA JESEN ZA SRPSKU ESTRADU!

Stars -

Raskidi nikada nisu lepi i bezbolni, pogotovo kada je reč o vezama poznatih parova.

Ova jesen nije baš blagonaklona prema srpskoj eliti, pa su tako čak tri para u veoma kratkom periodu posle dužih veza odlučili da prekinu romanse.

Prvo je sve iznenadila vest da je pevačica Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli posle pet godina veze. Umesto brakom i decom, ljubav Milice i Miloša završila je raskidom. Iako su mnogi baš njega krivili za Miličin višak kilograma i priličnu ležernost po pitanju karijere, ona ga je sve vreme vatreno branila i tvrdila da joj je dečko, najveća podrška u životu i da želi za njega da se uda. Milica je veoma teško podnela raskid, čak je otputovala iz Beograda kako bi što pre prebolela Miloša. Čak je, kako prenose mediji, krenula kod psihijatra. Miloš je, baš kao i Milica, odlučan i ne misli nikada da se pomiri sa njom.

foto: Dragana Udovičić

Glumac Vuk Kostić takođe je iznenada raskinuo sa 10 godina mlađom Aleksandrom. Vuk jednostavno nije bio spreman da se skrasi i posveti porodici i deci. Aleksandru je previše poštovao i voleo i kao partnerku, pa su bili iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima.

Najviše je šokirala vest da je najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i njen partner Vladimir stavili su tačku na desetogodišnju vezu. Iako su mnogi mislili da će Ivana i Vladimir uskoro pred matičara, što je ona u više navrata i javno isticala, došlo je do raskida veze.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja