Najnovije vesti

KAJA OSTOJIĆ GODINAMA HOĆE RAZVOD, A SAD JE PRESEKLA: Pevačica nije srećna sa Džunior Džekom, a evo šta planira da uradi sa ćerkom!
Foto: Damir Dervišagić

POLA DECENIJE PROVELI ZAJEDNO

KAJA OSTOJIĆ GODINAMA HOĆE RAZVOD, A SAD JE PRESEKLA: Pevačica nije srećna sa Džunior Džekom, a evo šta planira da uradi sa ćerkom!

Stars

Katarina Kaja Ostojić već više od dve godine planirala je da se razvede, budući da nije bila srećna.

Vest da se razvode Kaja Ostojić i Džunior Džek odjeknula je iznenada, iako se očigledno ta odluka u glavi pevačice krčkala godinama, a Kaja već godinama želi da se razvede od di-džeja, zbog učestalih ljubomornih scena, ali i života u Belgiji kojim je bila nezadovoljna.

"Kaja je konačno presekla i rešila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Poslednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavno su prestali da se vole", otkriva izvor blizak pevačici i objašnjava:

foto: Printscreen/Instagram

"Primarni razlog svađa svakako je bila muzičareva ljubomora. Kaja je atraktivna i lepa devojka, a zbog posla je često morala da putuje za Beograd, što se njemu nije sviđalo. Zato su se stalno svađali, a između ostalog i zbog njenih čestih putovanja na egzotične destinacije sa prijateljicama. Sa druge strane, Kaja je bila nesrećna u Belgiji koja joj se nikada nije dopala, kao ni Brisel u kojem su živeli. U život tog grada, koji inače važi za jedan od najgorih za život, nikada se nije uklopila. Njena karijera je trpela zbog života u inostranstu, iako je s vremena na vreme izdavala pesme i bila je daleko od menadžera i podneblja gde bi imala nastupe. Džunior, sa druge strane, često nije bio kući zbog posla pa je ona bila usamljena."

foto: Damir Dervišagić

Prema rečima pevačicinog bliskog prijatelja koji je želeo da ostane anoniman, ona je već godinama želela da napusti muža i vrati se u Beograd, ali je odluku odlagala iz mnogo razloga.

"Sigurno više od dve godine ona razmišlja da napusti Belgiju i Džuniora, ali su sve češće nesuglasice u poslednje vreme kulminirale i ona je svoju zamisao pretočila u delo. Zato je u poslednje vreme sve češće dolazila u Srbiju. Za početak će se sa ćerkom sigurno vratiti u Beograd, gde će najverovatnije i nastaviti život", kaže izvor.

Ostojićeva se nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke vezane za razvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...