SARA JO KUMA PRAJDA: Pevačica priznala kako se oseća zbog te TITULE, a onda rešila da bude GLASNIJA I OŠTRIJA!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

SARA JO KUMA PRAJDA: Pevačica priznala kako se oseća zbog te TITULE, a onda rešila da bude GLASNIJA I OŠTRIJA!

Stars -

Sara Jovanović rešila je da izrazi svoj stav kada je LGBT popolacija u pitanju.

Kuma ovogodišnje Parade ponosa priča da je ponosna što je dobila ovu titulu i otkriva zbog čega je odlučila da buda još glasnija u borbi za prava LGBT populacije.

Ona je istakla da je predrasude ne postoje samo na Balkanu.

foto: Printscreen/Instagram

"Mislim da, nažalost, svuda postoje predrasude ne samo na Balkanu, ali ja toga nisam bila svesna do pre nekoliko godina. Živela sam u svom ružičastom svetu jer su me roditelji tako vaspitali, u našem domu ljubav je ljubav. Onda je s godinama isplivala još jedna stvar koju su me roditelji naučili, a to je da treba da postoji i stav i da tu nema mesta za "ali". Međutim ipak postoje ljudi koji to ne razumeju, pa se u njima budi strah ili mržnja. Oni kažu: podržavam to ali...", kaže Jovanovićeva.

"Kada se previše izjašnjavaš o nekoj tematici, postoji bojazan da te publika gleda na drugačiji način. Mislim da će me posle ovoga i gledati, ali to tako i treba da bude. Ako budemo ćutali, bespotrebno će se dešavati neke situacije naročito na Balkanu. Poslednjih godina sam čula toliko priča i to me je još više nateralo da budem glasna. Pevala sam i partijala sa njima ali je potrebno da budem glasnija i oštrija", kaže Sara.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja